یکشنبه 16 ارديبهشت 1403 - Sun 05 May 2024
  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • شاکی شدن حامیان بابک زنجانی با پس گرفته شدن پول بیت المال

  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347105
    تاریخ انتشار: 26/تير/1402 - 10:48

    کشف تازه درباره فواید هندوانه

    هندوانه بدون‌تردید میوه‌ای خوش‌طعم و سرشار از مواد مغذی است. حالا، محققان نقش حیاتی آن را در افزایش کیفیت رژیم غذایی و حمایت بیشتر از سلامت قلب آشکار کرده کرده‌اند.

    کشف تازه درباره فواید هندوانه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فرادید،

    مطالعه‌ی جدیدی که نتایج آن در مجله‌ی Nutrients منتشر شد، نشان می‌دهد هندوانه می‌تواند جذب مواد مغذی و کیفیت کلی رژیم غذایی را در کودکان و بزرگسالان افزایش دهد. این تحقیق، بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های بررسی ملی سلامت و تغذیه (NHANES)، نشان داد کیفیت کلی رژیم غذایی در افرادی که هندوانه مصرف می‌کردند در قیاس با افرادی که هندوانه مصرف نمی‌کردند، به طور قابل‌ملاحظه‌ای بهتر بود.

    بر اساس این مطالعه، کودکان و بزرگسالانی که هندوانه مصرف می‌کردند، فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A و همچنین لیکوپن و سایر کاروتنوئیدهای بیشتری دریافت می‌کردند، در حالی که مصرف قندهای افزوده و کل اسیدهای چرب اشباع شده کمتری داشتند. کریستن فولگونی، تحلیلگر و نویسنده این مطالعه، نتایج این تحقیق را در نشست سالانه‌ی انجمن تغذیه آمریکا، Nutrition ۲۰۲۳، که در ۲۲ تا ۲۵ جولای ۲۰۲۳ در بوستون برگزار می‌شود، ارائه خواهد کرد.

    علاوه بر مطالعه‌ی NHANES، مطالعه‌ی جدید دیگری هم بر اساس تحقیقات قبلی در این زمینه در Nutrients منتشر شده که نشان می‌دهد مکمل آب هندوانه از عملکرد عروق در طول هیپرگلیسمی حفاظت می‌کند.

    این آزمایش تصادفیِ دوسوکورِ کنترل‌شده با دارونما جهت آزمایش اثرات ۲ هفته‌ای مکمل روزانه آب هندوانه در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا انجام شد و به طور خاص به مطالعه‌ی اثرات تعدیل‌کننده‌ی بالقوه و سودمند اِل-سیترولین و ال-آرژنین (دو ترکیب موجود در هندوانه) پرداخت.

    دکتر جَک لوسو، استاد دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا گفته است: «ما تصدیق می‌کنیم که گرچه حجم نمونه کوچک بود (۱۸ مرد و زن جوان سالم) و لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود، این مطالعه به شواهد موجود در حمایت از مصرف منظم هندوانه و تاثیر مثبت آن بر سلامت قلبی-متابولیکی می‌افزاید. علاوه بر اِل‌سیترولین و اِل‌آرژنین، هندوانه منبع غنی آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C و لیکوپن است که همگی می‌توانند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و در پیشگیری از بیماری قلبی نقش داشته باشند.»

    دستورالعمل‌های غذایی برای آمریکایی‌ها (DGA) مصرف روزانه ۱.۵ تا ۲.۵ فنجان میوه را توصیه می‌کند. در حال حاضر، بزرگسالان و کودکان ایالات متحده کمتر از این میزان توصیه‌شده میوه مصرف می‌کنند، یعنی فقط نیمی از میزان توصیه‌شده. هندوانه یک میوه غنی از مواد مغذی و منبع عالی ویتامین C (۲۵ درصد DV)، منبع ویتامین B ۶ (۸ درصد DV) و راه خوشمزه‌ای برای هیدراته ماندن (۹۲٪ آب)، با تنها ۸۰ کالری در هر ۲ فنجان است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما