یکشنبه 16 ارديبهشت 1403 - Sun 05 May 2024
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • طرح نور فاز اول قانون جامع حجاب و عفاف است + ویدئو

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

  • روحانی در اتاقCPR سیاسی خود و اصلاح طلبان بدنبال چیست؟

  • اظهارات سردار رشید درباره عملیات وعده صادق

  • نوجوانان یک مسجد نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی را سرود کردند +فیلم

  • پیش شرط های محاسبه عادلانه مالیات بر عایدی سرمایه

  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام

  • مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس

  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339036
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1402 - 11:21

    مضرات غذای تند برای سلامت عقل

    نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.

    مضرات غذای تند برای سلامت عقل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از بهداشت نیوز ، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف می‌کنند، دو برابر میزان کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهند کرد.

    این کاهش برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

    این یافته‌ها در پشت برخی پوشش‌های مثبت برای غذاهای تند، از جمله ارتباط آنها با عمر طولانی‌تر، کاهش فشار خون و سایر فواید مطرح شده است.

    دکتر زومین شی، محقق این تحقیق اظهار کرد: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است. با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.

    این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که طی ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.

    غذاهای تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمه‌ای در این تحقیق بررسی نشد.

    دکتر شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌ها در جهان و به ویژه در آسیا در مقایسه با کشورهای اروپایی محبوب است.

    در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریباً از هر سه بزرگسال یک نفر هر روز غذاهای تند مصرف می‌کند.

    ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد می‌کند. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است زیرا تصور می‌شود که متابولیسم را تسریع می‌کند و کاهش چربی را افزایش می‌دهد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما