دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • طرح نور فاز اول قانون جامع حجاب و عفاف است + ویدئو

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

  • روحانی در اتاقCPR سیاسی خود و اصلاح طلبان بدنبال چیست؟

  • اظهارات سردار رشید درباره عملیات وعده صادق

  • نوجوانان یک مسجد نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی را سرود کردند +فیلم

  • پیش شرط های محاسبه عادلانه مالیات بر عایدی سرمایه

  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام

  • مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس

  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337666
    تاریخ انتشار: 12/فروردين/1402 - 09:31

    چند نکته طلایی برای تغذیه روزه‌داران

    فاصله بین افطار تا سحر بهترین زمان برای تامین مواد غذایی و مایعات بدن است.

    چند نکته طلایی برای تغذیه روزه‌داران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسکانیوز  در ماه مبارک رمضان در رابطه با تغذیه فرد روزه دار باید به سه نکته طلایی توجه کرد:

     
    وعده سحر:
    - اصلی ترین وعده غذایی که تامین کننده انرژی در طول روز است.
    -باید از غلات کامل و سبوس دار استفاده کرد که هم سرعت هضم پایینی دارند و باعث سیری طولانی مدت می شوند و هم قند خون را برای مدت طولانی تری تنظیم نگه می دارند.
    -مصرف کافی منابع فیبر مثل حبوبات و سبزیجات داشته باشید.
    - از مصرف غذاهای شیرین به علت کاهش سریع تر انسولین و افت قند خون پرهیز کنید.
    - اجتناب از مصرف نوشابه های گازدار و نوشیدنی های کافئین دار، غذاهای پرچرب، پرنمک ، پرادویه و منابع پروتئین مخصوصا گوشت قرمز به علت تشدید حس تشنگی در طول روز
     
    وعده افطار
    - نباید از غذاهای سنگین و پرحجم استفاده شود چون معده آمادگی پذیرش غذاهای سنگین و پرحجم را ندارد.
    - پرهیز از مصرف آب یخ و یا آب داغ . شروع وعده افطار بهتر است با یک لیوان آب ولرم یا شیر کم چرب ولرم همراه با چند عدد خرما باشد.
    -بهتراست وعده ی افطار شامل پروتئین باشد تا ولع به خوردن را کم کند ،دارای کربوهیدرات باشد تا از افت قند پیشگیری کند و همچنین شامل مایعات باشد تا رفع تشنگی کند مثل: نان و پنیر یا نان و تخم مرغ
     
    وعده شام
    - با فاصله از افطار مصرف بشود ولی با زمان خواب نیز فاصله داشته باشد تا فرصت کافی برای هضم غذای خورده شده وجود داشته باشد.
    فاصله بین افطار تا سحر بهترین زمان برای تامین مواد مغذی و مایعات بدن است.
    ۲ تا ۴ واحد میوه مخصوصا برگه آلو ، زرد آلو و انجیر برای پیشگیری از مشکلات یبوست و آجیل های بدون نمک مصرف کنید.
    حداقل چهار لیوان از انواع مایعات مصرف کنید مثل آب همراه چند قطره لیموی تازه ، چای کمرنگ، انواع عرقیجات مثل عرق بیدمشک ، شربت خاکشیر و ...

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما