پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403 - Thu 02 May 2024
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • شاکی شدن حامیان بابک زنجانی با پس گرفته شدن پول بیت المال

  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • پلیس در حال انجام وظیفه/ به ترک فعل ۳۲ دستگاه مسئول درباره حجاب رسیدگی خواهد شد؟+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337365
    تاریخ انتشار: 03/فروردين/1402 - 12:45

    غذای بین راهی چی بخوریم تا مسموم نشویم

    مطمئن‌ترین راه برای حفظ سلامت در سفر، این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید.

     غذای بین راهی چی بخوریم تا مسموم نشویم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر:مطمئن‌ترین راه برای حفظ سلامت در سفر، این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خود حمل کنید.

    غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد؛ چراکه غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند و میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد و تکثیر دارند.

    بنابراین غذاهای خشک مثل انواع کوکوها شامل کوکوی سبزی، سیب‌زمینی، کتلت، شامی، انواع دلمه‌ها، انواع پلوها شامل عدس پلو، لوبیا پلو همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیار تازه و لیمو ترش که خوب شسته شده‌اند غذاهای مناسبی برای سفرند.

    غذایی را که برای سفر آماده می‌کنید، در طول راه کاملاً خنک نگه دارید. غذاهایی مثل سالاد الویه، کالباس و سوسیس که سریع‌تر فاسد می‌شوند، برای سفر مناسب نیستند.

    اگر مایلید صبحانه را در طول راه میل کنید، می‌توانید از منزل پنیر، گوجه فرنگی، خیار یا تخم مرغ آب پز سفت یا کمی مربا یا عسل به همراه یک فلاسک آب جوش برای چای با خودتان بردارید.

    باید توجه کرد که پنیر، سرشیر و خامه محلی معمولاً از شیر پاستوریزه نشده، تهیه می‌شوند و مصرف آنها خطر ابتلاء به بیماری تب مالت را به همراه دارد یا ممکن است به دلیل کهنگی، خطر مسمومیت، اسهال و استفراغ را به دنبال داشته باشند.

    از شیر محلی هم به این دلیل که پاستوریزه نشده است، استفاده نکنید؛ مگر اینکه آن را به مدت ۱۰ دقیقه در حال هم زدن بجوشانید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما