جمعه 14 ارديبهشت 1403 - Fri 03 May 2024
  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • شاکی شدن حامیان بابک زنجانی با پس گرفته شدن پول بیت المال

  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 329748
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1401 - 09:17

    علامت پیازهایی که قابل استفاده نیستند

    پیاز به عنوان یک طعم دهنده در اکثر غذاها استفاده می شود و عطر و طعم خوبی به غذا می دهد، اما استفاده نوعی از پیاز ها توصیه نمی شود.

    علامت پیازهایی که قابل استفاده نیستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسکانیوز ؛پیاز ها جزء سبزیجاتی هستند که در اکثر غذاها استفاده می شوند و در کل دنیا استفاده های مشابه و مشترک دارند؛ به خاطر همین نگهداری از آن ها اهمیت بسیار زیادی دارد. انواع مختلفی از پیازها وجود دارد. گاهی اوقات رنگ پیاز ها زرد، سفید و گاهی اوقات بنفش است.

    بعضی از آن ها سفت و بعضی نرم هستند. پیاز های سفید معمولاً طرفدار بیشتری نسبت به انواعِ دیگر پیاز ها دارند. در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک قصد داریم به شما توضیح دهیم که چه پیاز هایی را نباید استفاده کنید.

    مراقب کپک‌ ها باشید

    معمولا کپک ها خودشان را روی سطح پیاز نشان می‌ دهند و شبیه به لکه های سیاه هستند که خیلی ها آن ها را با آلودگی مانند گِل اشتباه می‌ گیرند اما این ها در واقع کپک هایی هستند که روی سطح پیاز رشد کرده‌ اند. اگر پیاز ضربه ببیند و به درستی از آن نگهداری نشود، در چنین حالتی اگر وسط پیاز را هم باز کنید، متوجه وجود این کپک ها می شوید.

    ریشه زدن پیاز

    زمانی که پیاز سبز می شود و دوباره ریشه می زند، نشان دهنده این است که مدت زمان زیادی گذشته و از آن استفاده نکرده اید. این پیاز برای مصرف، خطر خاصی ایجاد نمی کند اما بدلیل این که کهنه شده، ممکن است طعم و بوی خوبی نداشته باشد.

    قسمت های نرم بعد از ضربه خوردن

    گاهی اوقات پیاز از دست تان می‌ افتد و قسمت‌ هایی از آن له و نرم می شود و آسیب می‌ بیند. در چنین حالتی باید قسمت نرم را جدا کنید یا به طور کل آن پیاز را کنار بگذارید، زیرا خاصیتش خیلی زیاد نخواهد بود و طعم خوبی هم نخواهد داشت.

    حواس‌تان به داخل پیاز باشد

    گاهی اوقات بیرونِ پیاز خیلی تمیز و شفاف است اما داخل آن خراب می باشد. در چنین حالتی فقط باید پیاز را بو کنید. اگر داخل آن خراب باشد، بویی شبیه به بوی فاسد شدن و خرابی خواهد داشت؛ البته سالم ‌ترین پیاز هم بوی خوشایندی ندارد اما بوی خرابی و فاسد؛ نشان دهنده این است که داخل پیاز اوضاع خوب نیست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما