دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 323176
    تاریخ انتشار: 20/آذر/1401 - 22:17

    ارتباط باکتری‌های روده با چاقی

    مطالعات نشان می‌دهد مواد غذایی حاوی پروبیوتیک با تغییر ترکیب باکتری روده‌ای، یعنی افزایش باکتری مفید روده‌ای، در کنترل چاقی تاثیر بسزایی دارند.

    ارتباط باکتری‌های روده با چاقی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، 

    امروزه چاقی یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت انسان است. تحقیقات انجام شده نقش عدم تعادل بین دریافت و مصرف انرژی، ژنتیک و سبک زندگی ناسالم را در پیشرفت اضافه وزن و چاقی بیان کرده است. مطالعات اخیر نشان داده مواد غذایی حاوی پروبیوتیک با تغییر ترکیب باکتری روده‌ای (افزایش باکتری مفید روده‌ای) در کنترل چاقی تاثیر بسزایی دارند.

    ارتباط بین باکتری‌های روده و چاقی در دوران نوزادی و در بزرگسالان وجود دارد. چندین مکانیسم  ژنتیکی، متابولیک و التهابی در تعامل بین میکروب‌های روده و چاقی نیز وجود دارد. تغییرات میکروبی در روده انسان را می‌توان عاملی در ایجاد چاقی دانست. پروبیوتیک، موجودات ریز، زنده و فعال میکروسکوپی هستند که خوردن آن‌ها، باعث تغییر میکروبیوم دستگاه گوارشی ما در جهت سلامتی بیشتر می‌شود. باید توجه داشت بیشتر اوقات به آن‌ها باکتری‌های مفید روده هم می‌گوییم.

     اثر پروبیوتیک‌ها یا همان باکتری‌های مفید روده، در درمان چاقی به سه روش انجام می‌شود:

    ۱- کاهش رشد عوامل بیماری‌زا و چسبندگی پروبیوتیک‌ها به بافت روده به صورت رقابتی با عوامل بیماری‌زا (فعالیت ضد میکروبی).

    ۲- بهبود بافت روده و کاهش نفوذپذیری روده (تقویت سد دفاعی).

    ۳- بهبود سیستم ایمنی دستگاه گوارش (تعدیل ایمنی).

    در مجموع، این عملکردها با تقویت باکتری‌های طبیعی و مفید روده می‌توانند در کاهش چاقی اثر قابل توجهی داشته باشند.

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از منابع غذایی حاوی پروبیوتیک می‌توان به کفیر، ماست، دوغ و پنیر غنی شده با پروبیوتیک‌ها اشاره کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما