دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • طرح نور فاز اول قانون جامع حجاب و عفاف است + ویدئو

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

  • روحانی در اتاقCPR سیاسی خود و اصلاح طلبان بدنبال چیست؟

  • اظهارات سردار رشید درباره عملیات وعده صادق

  • نوجوانان یک مسجد نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی را سرود کردند +فیلم

  • پیش شرط های محاسبه عادلانه مالیات بر عایدی سرمایه

  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام

  • مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس

  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 317631
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1401 - 08:57

    کمبود این ویتامین در بدن باعث مرگ می‌شود

    محققان استرالیایی در مطالعه جدیدی دریافتند: خطر مرگ و میر، به طور قابل توجهی با افزایش غلظت ویتامین D کاهش می‌یابد.

     کمبود این ویتامین در بدن باعث مرگ می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سینا پرس ، محققان دانشگاه استرالیای جنوبی در مطالعه‌ای که روی بیش از ۳۰۰ هزار بزرگسال در بریتانیا انجام شد، یک رابطه علی میان کمبود ویتامین D و مرگ و میر پیدا کردند. این یافته‌ها، اهمیت طراحی و توسعه استراتژی‌های بهداشت عمومی برای حفظ سطح سالم ویتامین D در جمعیت را برجسته می‌کند.

    ویتامین D ویتامین بسیار مهمی است که تاثیر زیادی روی چند سیستم بدن دارد و تک تک سلول‌های بدن، گیرنده‌ای برای آن دارند.

    محققان، یک مطالعه تصادفی را روی حدود ۳۰۰ شرکت ‌کننده در Biobank بریتانیا انجام دادند تا شواهد ژنتیکی مربوط به نقش علت کمبود ویتامین D، در مرگ و میر را ارزیابی کنند. پژوهشگران، سطح ۲۵ هیدروکسی ویتامین D و سایر داده‌های ژنتیکی شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند. آنها همچنین داده‌های مربوط به علل مرگ و میر را ثبت و تجزیه و تحلیل کردند.

    محققان، در طی یک دوره پیگیری ۱۴ ساله، دریافتند که خطر مرگ و میر، به طور قابل توجهی با افزایش غلظت ویتامین D کاهش می‌یابد.

    دانشمندان اظهار داشته‌اند، یافته‌های ما بر پتانسیل تأثیر قابل توجه کمبود سطح ویتامین D بر مرگ زودهنگام و نیاز مداوم به تلاش برای حفظ سطح سالم این ویتامین تاکید می‌کند.

    یافته‌های تحقیقاتی این مطالعه در Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما