دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280709
    تاریخ انتشار: 28/دي/1400 - 15:38

    نکات تغذیه‌ای طب سنتی در فصل زمستان

    متخصص طب سنتی گفت: مزاج فصل زمستان سرد و‌ تر و بهتر است مصرف غذا‌های سرد کمتر شود و غذا‌های با مزاج گرم بیشتر استفاده شوند.

     نکات تغذیه‌ای طب سنتی در فصل زمستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، ندا احمدی، گفت: در فصل زمستان بیماری‌های با مزاج سرد و‌ تر مثل زکام و نزله (ترشحات پشت حلق) و سینوزیت شیوع بیشتری دارند؛ پس باید از سبزی‌های گرم و‌ تر مثل ریحان و شوید استفاده شود. از مصرف گوشت‌های سرد نیز تا حد امکان امتناع شود و گوشت‌های گرم مثل گوشت گوسفند، بیشتر توصیه می‌شوند.

    این متخصص تغذیه تاکید کرد که غذا را باید آهسته پخت. زمستان زمان خوردن غذا‌هایی است که با حرارت کم برای مدت طولانی به آرامی پخته می‌شوند. این باعث می‌شود که غذا به اندازه کافی تجزیه شود و در ماه‌های سرد که گرمای زیادی در محیط نداریم تا متابولیسم خود را تسریع کنیم، هضم بدن را آسان‌تر می‌کند.

    به گفته احمدی غذا‌هایی که مایعات زیادی دارند یا نیاز به دم کشیدن طولانی در مایع دارند؛ مانند خورش‌های پخته یا سوپ‌های مقوی مفید هستند؛ زیرا زمستان فصل خشکی است و این رژیم غذایی به حفظ رطوبت بیشتر در بدن کمک می‌کند.

    احمدی گفت: در فصل‌های سرد باید در وعده ناهار غذای کاملتر و شب‌ها غذای کمتری خورده شود. در فصل‌های گرم سال این رویه باید برعکس باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما