شنبه 08 ارديبهشت 1403 - Sat 27 Apr 2024
  • جزییات حراج بعدی شمش طلا

  • خبر خوش وزیر کار برای کارگران

  • اسناد ارتش آمریکا از عملایات پنجه عقاب در ایران + سند

  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی

  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی

  • معلم شهیدی که در روز معلم شهید شد+عکس

  • پایان دوران مدارا با قاره سبز

  • تمجید فرمانده کل ارتش از عملیات وعده صادق

  • خبر خوش برای هواداران استقلال و پرسپولیس /واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس انجام شد؟

  • اگر مردم وارد میدان اقتصاد بشوند تولید جهش پیدا می‌کند/امنیت شغلی از وظایف مسئولین است+ فیلم

  • آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس

  • نقش پرسپولیس در فینالیست شدن العین در آسیا

  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

  • سربازی که شهید خرازی را به عنوان فرمانده قبول نداشت

  • معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت

  • «شلیک وعده صادق به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل»

  • سرنگونی پهپادهای اسرائیلی به‌دست حزب‌الله

  • چرا ماشین ترورهای شخصیتی از کار نمی‌افتد؟

  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 264881
    تاریخ انتشار: 11/مهر/1400 - 20:12

    چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟

    ویتامین C یا اسید آسکوربیک یکی از ویتامین‌های محلول در آب و حیاتی برای حفظ عملکرد و سلامتی بدن است.

     چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از بهداشت نیوز؛ از آن‌جا که اسکوربیک اسید قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود. ویتامین C در برخی غذاها مخصوصا میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، همچنین می‌توان از مکمل‌ها نیز برای دریافت آن استفاده کرد.

    ویتامین ث قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود.

    چگونه به سطح طبیعی ویتامین C می‌رسیم؟

    آسکوربیک اسید محلول در آب است و در بدن ساخته یا ذخیره نمی‌شود. طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی (FDA) میزان ویتامین سی مورد نیاز روزانه تقریبا ۹۰mg است. بهترین منبع این ویتامین میوه‌ها و سبزیجات تازه و خام است. حرارت و پخت غذا در آب ممکن است موجب از بین رفتن برخی خواص ویتامین C شود. بسیاری از میوه‌های خوشمزه‌ی تابستانی دارای این ویتامین هستند.

    موادغذایی که شامل ویتامین C است

    آلبالو
    هلو
    شلیل
    آلو
    گیلاس
    کیوی
    توت فرنگی
    فلفل سبز و قرمز شیرین
    فلفل دلمه
    مرکبات شامل: پرتقال، لیمو، نارنگی و نارنج
    اسفناج
    کلم بروکلی
    سیب زمینی
    گوجه فرنگی
    آویشن
    جعفری
    خرمالو

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما