دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • طرح نور فاز اول قانون جامع حجاب و عفاف است + ویدئو

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

  • روحانی در اتاقCPR سیاسی خود و اصلاح طلبان بدنبال چیست؟

  • اظهارات سردار رشید درباره عملیات وعده صادق

  • نوجوانان یک مسجد نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی را سرود کردند +فیلم

  • پیش شرط های محاسبه عادلانه مالیات بر عایدی سرمایه

  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام

  • مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس

  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 250121
    تاریخ انتشار: 09/تير/1400 - 10:13

    غذاهایی که خستگی را از بین می‌برد ا

    احساس خستگی در پایان یک روز طولانی طبیعی است، اما خستگی مداوم به‌خصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی می تواند نشانه یک رژیم نامناسب باشد.

     غذاهایی که خستگی را از بین می‌برد ا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»بعضی از مواد غذایی به کاهش خستگی شما کمک می کند از جمله:

    دانه‌های کامل غلات
    ‌دانه‌های کامل غلات مانند جو و برنج قهوه ای از بهترین منابع کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که به آرامی می سوزند و به حفظ سطح قند خون کمک می کنند.

    آجیل
     آجیل منبع غنی از چربی‌های غیر اشباع است که منجر به افزایش انرژی و تمرکز در طول روز
     می شود. اسید آمینه‌های موجود در آجیل به افزایش سطح انتقال دهنده‌های عصبی کمک  می کند و باعث افزایش خلق می شود.

    اسفناج
     اسفناج غنی از منیزیم است؛ ماده معدنی که برای تولید مولکولی به نام آدنوزین تری فسفات که در نهایت به انرژی تبدیل می شود، ضروری است. اسفناج همچنین منبع غنی از پتاسیم است .این ماده معدنی به انتقال مواد مغذی به سلول ها کمک می کند.

    دانه های چیا
     دانه های چیا اگرچه بسیار کوچک اند اما توانا هستند. این دانه ها غنی از اسیدهای چرب امگا 3، کربوهیدرات ها، پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها و در نهایت تقویت کننده انرژی هستند. دانه های چیا حاوی ویتامین ب و کلسیم برای جلوگیری از استرس هستند؛ عاملی که خستگی را چند برابر می کند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما