شنبه 08 ارديبهشت 1403 - Sat 27 Apr 2024
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند

  • روحانی و ربیعی مخالف کاندیداتوری خاتمی بودند

  • جزییات حراج بعدی شمش طلا

  • خبر خوش وزیر کار برای کارگران

  • اسناد ارتش آمریکا از عملایات پنجه عقاب در ایران + سند

  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی

  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی

  • معلم شهیدی که در روز معلم شهید شد+عکس

  • پایان دوران مدارا با قاره سبز

  • تمجید فرمانده کل ارتش از عملیات وعده صادق

  • خبر خوش برای هواداران استقلال و پرسپولیس /واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس انجام شد؟

  • اگر مردم وارد میدان اقتصاد بشوند تولید جهش پیدا می‌کند/امنیت شغلی از وظایف مسئولین است+ فیلم

  • آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس

  • نقش پرسپولیس در فینالیست شدن العین در آسیا

  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

  • سربازی که شهید خرازی را به عنوان فرمانده قبول نداشت

  • معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت

  • «شلیک وعده صادق به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل»

  • سرنگونی پهپادهای اسرائیلی به‌دست حزب‌الله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 234386
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1400 - 10:31

    ویژگی‌های یک وعده افطاری مناسب

    بهتراست برای باز کردن روزه از آب گرم، شیر گرم یا چای کمرنگ به همراه خرما یا کشمش استفاده شود. از نوشیدن نوشیدنی‌های سرد ومصرف انواع قندهای تصفیه شده و شیرینیجات (مثل زولبیا و بامیه) باید خودداری شود.

    ویژگی‌های یک وعده افطاری مناسب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از میزان،بهتر است برای باز کردن روزه از آب گرم، شیر گرم یا چای کمرنگ به همراه خرما یا کشمش استفاده شود. از نوشیدن نوشیدنی‌های سرد به هنگام افطار و همچنین مصرف انواع قندهای تصفیه شده و شیرینی جات (مثل زولبیا و بامیه) باید خودداری شود.

    به طور کلی وعده افطاری باید دارای ویژگی‌های یک وعده صبحانه باشد. معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای سنگین را ندارد، لذا خوردن غذاهای سبک و سهل الهضم برای افطار مناسب است و به طور مثال نان سبوس دار و پنیر با گردو یا سبزیجات، تخم مرغ آب پز، فرنی و شیر برنج انتخاب‌های مناسبی برای وعده افطار  هستند.

    وعده افطار اولیه باعث کنترل ولع شدید فرد می‌شود. سپس به فاصله ۲ ساعت بعد از افطار باید وعده شام مصرف گردد که می‌توان در این وعده غذاهایی مانند انواع سوپ و آش رقیق حاوی حبوبات و سبزیجات و همچنین حلیم کم چرب مصرف کرد.در دو وعده افطاری و شام مصرف انواع سبزیجات، سالاد، سبزی خوردن و همچنین لبنیات از جمله ماست کم چرب و دوغ کم نمک و کشک باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا عموما مصرف این گروه‌های غذایی در بین روزه داران کاهش می‌یابد. در فاصله بین افطار تا سحر مصرف میوه‌ها، آب و مایعات فراوان باعث جایگزینی آب از دست رفته و همچنین پیشگیری از یبوست می‌شود.

    ورزش و فعالیت‌های فیزیکی در روزه‌دای 

    در ماه رمضان نیز  مانند سایر اوقات باید از کم تحرکی خودداری نمود. به طور کلی بهتر است در فاصله سحر تا افطار از انجام فعالیت شدید بدنی و ورزش خودداری شود. حداقل یک ساعت بعد از افطار یک فعالیت ورزشی سبک مانند پیاده روری به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به هضم غذا، پیشگیری از یبوست  حفظ سلامتی روزه داران کمک می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما