دوشنبه 17 ارديبهشت 1403 - Mon 06 May 2024
  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • اینستاگرام حجم زیادی آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 146770
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1398 - 09:28
    کیک تولد

    فوت کردن شمع کیک تولدممنوع!

    شاید باور کردنش آسان نباشد که شمع‌های رنگی و جذاب کیک تولد می‌تواند خطرات زیادی را برای فرد بدنبال داشته باشد.

    فوت کردن شمع کیک تولدممنوع!

    همه ما در روز تولد با یک دنیا آرزو برای سال جدید زندگی خود، شمع را فوت می‌کنیم. اما دانشمندان می‌گویند دیگر این حرکت را تکرار نکنید. چرا؟ در ادامه به طور مفصل برایتان توضیح داده‌ایم.

    - بدون شک در فضای شاد و پر از هیجان و شادی مهمانی و تولد کمتر کسی به میکروب و باکتری و مریضی فکر می‌کند. اما شاید لازم باشد بدانید که دانشمندان ثابت کرده‌اند وقتی شما شمع تولد را فوت می‌کنید، ۱۵۰۰ درصد میکروب و آلودگی روی سطح کیک می‌نشیند.

    محققان دانشگاه کلمسون در کارولینای جنوبی اعلام کرده‌اند، بزاق دهان انسان با فوت کردن شمع روی سطح کیک تولد پخش می‌شود و باعث می‌شود باکتری‌های موجود روی خامه از حالت عادی بیشتر شود.

    برای انجام آزمایش، محققان روی یک کیک مصنوعی، یک لایه خامه‌کیک واقعی قرار دادند و شمع‌ها را روی آن گذاشتند. قبل از فوت کردن شمع، از شرکت‌کننده‌ها درخواست شد تا برای شام پیتزا میل کنند. (روند عادی مراشم تولد که اول شام می‌خورند و بعد کیک میل می‌کنند)

    مرحله بعدی اندازه‌گیری میزان باکتری بود. دانشمندان آب استرلیزه شده را به آیسینگ (خامه کیک) اضافه کردند و آن را در سطح ورقه‌های ژلاتینی پهن کردند تا میکروب‌ها امکان رشد داشته باشند. نتیجه این کار کاملا شوکه‌کننده بود. فوت کردن باعث افزایش تعداد باکتری‌های روی سطح خامه‌کیک تا ۱۵ برابر بیشتر از حالت عادی بود. در برخی موارد حتی میزان باکتری تا ۱۲۰ برابر بیشتر شد.
    این نتیجه نشان می‌دهد که میزان آلودگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی افراد اقیانوسی از باکتری را با خود حمل می‌کنند، این در حالیست که دیگران اینگونه نیستند.

    البته گفتنی است که دانشمندان تصدیق کرده‌اند این مساله برای سلامت بشر خیلی مشکل‌ساز نیست. اما بد نیست تمامی جشن‌های تولد خود را به یاد بیاورید و ببینید بعد از فوت کردن شمع کیک تولد چند بار مریض شده‌اید! احتمالا یک این اتفاق روی نداده یا اگر هم مریض شده‌اید فقط یک یا دو بار در تمام طول این سال‌ها بوده است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم وسواس به خرج ندهید و کیک تولد را میل کنید، زیرا خطر جدی شما را تهدید نمی‌کند.

    اما توصیه اکید ما این است که اگر فردی که شمع را فوت می‌کند مریض است، به هیچ عنوان از آن کیک نخورید، زیرا باکتری‌های دهانش روی کیک پخش شده و می‌تواند شما را بیمار کند.

     

    منبع : روزیاتو

    نظرات بینندگان
    نظرات شما