شنبه 05 خرداد 1403 - Sat 25 May 2024
  • وداع تاریخی مشهدی‌ها با خادم‌الرضا(ع) +عکس و فیلم

  • یک تشییع جنازه متفاوت؛ چرا شهید جمهور از شهیدرجایی و شهید بهشتی متفاوت است؟

  • تشییع باشکوه رئیس جمهور شهید در بیرجند/ورود پیکر شهید جمهور به فرودگاه بیرجند+ عکس و فیلم

  • قیام مردم بیرجند در تشییع شهدای خدمت

  • مقامات خارجی برای عرض تسلیت با رهبر انقلاب دیدار کردند+ عکس و فیلم

  • لحظه به لحظه با تشییع رئیس جمهور و شهدای خدمت در تهران/ نماز رهبر انقلاب با حضور جمعیت میلیونی اقامه شد +عکس و فیلم

  • |وداع شکوهمند مردم تبریز با شهدای خدمت

  • سکوت یک دقیقه‌ای شورای امنیت به احترام شهید رئیسی و همراهانش+ فیلم

  • حال و هوای منزل شهید سیدمهدی موسوی سرتیم حفاظت رئیس‌جمهور

  • تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت

  • واکنش‌ رسانه‌های جهان به شهادت رئیس جمهور

  • غمی که پایان ندارد +عکس و فیلم

  • اعلام جزئیات آزمون نوبت دوم کنکور

  • رهبر انقلاب: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری است + فیلم

  • صادرات ریالی سال ۹۷ بالاخره تعیین تکلیف شد

  • تشییع باشکوه شهیدان خدمت در تبریز/وداع باشکوه آذربایجان با سید محرومان+ فیلم

  • تقدیم نشان طلای علیپور به رئیس جمهور شهید

  • وزیر کشور: امروز همه ما داغداریم+ فیلم

  • چهارشنبه سراسر کشور تعطیل است

  • اجتماع امام رضایی ها برای شهادت خادم الرضا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 144326
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1398 - 11:29
    طول عمر

    افزایش طول عمر با مصرف این غذاها

    تحقیقات نشان می‌دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر، یعنی مصرف بیش از 30 گرم فیبر در طول روز باعث می‌شود تا خطر مرگ و بروز بیماری‌های غیرقابل‌انتقال کاهش چشمگیری پیدا کند.

     افزایش طول عمر با مصرف این غذاها

      پژوهش‌های متخصصان نیوزلندی ثابت کرد که مصرف بیش از ۳۰ گرم فیبر در طول روز در پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیرقابل‌انتقال و افزایش طول عمر مؤثر است. وجود فیبرهایی چون غلات کامل، حبوبات، سبزیجات و میوه‌ها در رژیم غذای طبیعی می‌تواند تأثیر بسیار خوبی بر سلامت بدن داشته باشد.

    اخبار اجتماعی- همچنین نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر بین ۱۵ تا ۳۰ درصد هر نوع مرگ‌ومیر و حتی مرگ‌های ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده بزرگ را بین ۱۶ تا ۲۴ درصد کاهش می‌دهد.

    افزایش مصرف فیبر با کاهش وزن و کلسترول همراه بوده درحالی‌که این اثر در مصرف کم فیبر یا استفاده از فیبرهای مصنوعی یا عصاره‌های فیبری خیلی کمتر خواهد بود.

    پروفسور «جیم مان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزلند، در رابطه با نتایج این تحقیقات می‌گوید: «یافته‌های ما شواهد متقاعدکننده‌ای برای دستورالعمل‌های تغذیه‌ای و تمرکز بر افزایش فیبر رژیمی و جایگزینی غلات کامل به‌جای غلات تصفیه‌شده ارائه می‌دهند. این‌گونه رژیم‌های غذایی خطر مرگ‌ومیر و بروز طیف وسیعی از بیماری‌های مهم را کاهش می‌دهد.»

    او در ادامه افزود: «تمام مواد غذایی غنی از فیبر که نیاز به جویدن دارند و تأثیرات مثبتی بر روده‌ها می‌گذارند، باعث افزایش احساس سیری و کنترل وزن شده و می‌توانند بر میزان چربی و قند بدن نیز تأثیرگذار باشند. هضم و تجزیه فیبرها توسط باکتری‌های روده بزرگ صورت می‌گیرد که این عمل دارای اثرات مفیدی همچون محافظت از روده در مقابل ابتلاء به سرطان است.»

    مصرف روزانه بین ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر برای بدن مفید بوده و کفایت می‌کند اما داده‌ها نشان می‌دهد مصرف بیش‌ازحد فیبر در رژیم غذایی می‌تواند از بدن در برابر بیماری‌ها بیشتر حفاظت کند. محققان اعلام کردند که افزایش مصرف فیبر به حفاظت بدن در برابر سکته مغزی و ابتلاء به سرطان سینه نیز کمک به سزایی می‌کند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما