سه شنبه 10 تير 1404 - Tue 01 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253769
    تاریخ انتشار: 26/تير/1400 - 16:22

    اشتباه قبل تکرار نشود/ استقلالی‌ها قهرمان جام حذفی نشده‌اند!

    پیشکسوت آبی پوشان گفت: استقلالی‌ها دست به کار بزرگی زدند اما نباید این را فراموش کنند که هنوز در جام حذفی قهرمان نشده‌اند.

    اشتباه قبل تکرار نشود/ استقلالی‌ها قهرمان جام حذفی نشده‌اند!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر,مهدی پاشازاده مهر اظهار داشت: در مجموع و به لحاظ فنی دربی خوبی را بین سرخابی‌ها شاهد نبودیم و روند بازی به نوعی بود که هر دو تیم شانس پیروزی داشتند. هر دو تیم از یکدیگر و از شکست واهمه داشتند و این باعث شد تا احتیاط را در دستور کار قرار دهند و این احتیاط بیش از حد بود.

    وی اضافه کرد: تراکم بازیکن در مرکز زمین نشان از این ایده‌های احتیاط‌آمیز می‌داد؛ که البته شاید به دلیل حذفی بودن این دربی و حساسیت مازاد آن بتوان تا حدودی این شیوه را درک کرد. از همین رو در اکثر دقایق بازی شاهد پاس‌های اشتباه زیادی بودیم و کمتر دیده شد تعداد پاس‌های صحیح یک تیم دو رقمی شود.

    پیشکسوت آبی پوشان خاطرنشان ساخت: بعد از ورود بابک مرادی به ترکیب استقلال جناح چپ این تیم تحرک بیشتری پیدا کرد و زوج مرادی-قایدی با همکاری اسماعیلی وزنه را در کارهای تهاجمی به سود آبی پوشان سنگین کردند، اما این سنگین شدن وزنه به اندازه‌ای نبود که سرنوشت بازی را تغییر دهد.

     

    پاشازاده در خصوص ضیافت پنالتی‌ها در پایان بازی بیان داشت: زدن پنالتی تمرکز بالایی می‌طلبد و نقش دروازه‌بان‌ها هم بسیار مهم است. استقلالی‌ها در مجموع تمرکز بهتری نسبت به حریف داشتند. در ضربه آخر پنالتی هم روی عبدی فشار بالایی بود چون می‌دانست اگر پنالتی گل نشود تیمش شکست می‌خورد. همین فشار تمرکز را از او گرفت و البته از سید حسین حسینی هم نگذریم دست بازیکن پنالتی زن پرسپولیس را خواند تا بهترین واکنش خود را در این بازی نشان دهد.

    کاپیتان پیشین آبی پوشان در ادامه تصریح کرد: این بازی تمام شد و رفت و قانون نانوشته‌ای در فوتبال می‌گوید تیم پیروز حق خوشحالی کردن بیش از حد متعارف ندارد و باید خیلی سریع به شرایط مسابقه بازگردد. متاسفانه فصل گذشته هم بعد از حذف پرسپولیس از جام حذفی، بچه‌های فینال را باختند و قهرمان نشدند تا یک تجربه تلخ به قیمت از دست رفتن یک جام به دست آید. کادر فنی و بازیکنان و البته کادر مدیریتی مجموعه باید این تجربه را مد نظر داشته باشند تا بار دیگر بعد از کار بزرگ حذف پرسپولیس، جام حذفی از دست نرود. حیف است تیمی که تا این مرحله بالا آمده و پرسپولیس را حذف کرده، قهرمان نشود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما