چهارشنبه 11 تير 1404 - Wed 02 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218723
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1399 - 17:26

    افزایش ابتلای جوانان به کرونا

    فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در استان قزوین گفت: نگران افزایش ابتلای جوانان و نوجوانان به ویروس کرونا هستیم و خانواده ها باید مراقبت از فرزندان خود را بیشتر کنند.

     افزایش ابتلای جوانان به کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرآنلاین؛ منوچهر حبیبی، فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری کرونا استان قزوین گفت: متاسفانه شیب نزولی بیماری در استان چند روزی کند شده که زنگ خطری برای مسئولان است تا برای آن تدبیر کنند.

    او بیان کرد: البته شاید به دلیل صفر شدن فوتی ها در روزهای گذشته در مجموع شرایط خوبی داریم اما همچنان نیازمند مراقبت های بیشتری هستیم تا حساسیت مردم کم نشود و بیماری را جدی بگیرند.

    حبیبی تصریح کرد: بیماریابی باید به صورت فعال در مراکز بهداشتی انجام شود زیرا گاهی شناسایی بموقع افراد مبتلا، رهگیری و هدایت آنها می تواند در پیشگیری بسیار موثر باشد.

    معاون سیاسی استاندار قزوین یادآورشد: ابتلای جوانان و نوجوانان به ویروس کرونا در استان در حال افزایش است و خانواده ها باید مراقبت ها را بیشتر کنند زیرا اگر نظارت و کنترل نشود با مشکلات جدی مواجه می شویم.

    او بیان کرد: با قاطعیت و مستمر باید جلوی تجمع و تردد بی مورد را بگیریم تا تلفات و ابتلا کاهش یابد و در این زمینه ممنوع بودن تردد شبانه همچنان باقیست.

    حبیبی اظهار کرد: قرنطینه معکوس مهمترین رویکرد وزارت بهداشت است و از آنجا که حدود ۸درصد جمعیت ما بالای ۶۰سال سن دارد و ۸۰درصد فوتی ها بالای ۷۰سال هستنداین افراد باید قرنطینه معکوس شوند.

    او گفت: باید از این افراد درخواست کنیم از خانه خارج نشوند، ماسک زده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند تا بیماری کنترل شود.

    حبیبی گفت: قرنطینه معکوس نیازمند آموزش و اطلاع رسانی است که با کمک رسانه ها می توانیم این بخش را جدی بگیریم تا کنترل بیماری محقق شود.

    جانشین ستاد کرونای استان قزوین اظهار کرد: از همکاران دانشگاه علوم پزشکی انتظار داریم برنامه ریزی کنند تا اگر کسی در منزل قادر به قرنطینه نبود حتما در نقاهتگاه هایی که از سوی دانشگاه و هلال احمر راه اندازی شده نگهداری شوند.

    معاون سیاسی استاندارقزوین اضافه کرد: طرح شهید سلیمانی آثار ارزشمندی داشته لذا این فعالیت باید با قدرت و قوت ادامه یابد و بدون تردید مهار کرونا نیازمند ادامه طرح شهید سلیمانی است.

    این مقام مسئول تداوم نظارت و بازرسی ها و پر رنگ شدن آن را مهم دانست و یادآورشد: در بویین زهرا، آوج نظارت ها خوب بوده اما در قزوین و تاکستان نگرانی داریم و باید روند کنترل ها تشدید شود.

    حبیبی ضمن تشکر از همکاری اصناف و بازاریان با ستاد گفت: رستوران ها و تالارها باید دقت و مراقبت کنند تا دوباره تعطیل نشوند و اگر این صنف به پروتکل ها بی توجه باشند برای حفظ سلامت مردم مجبور به توقف فعالیت آنها می شویم.

    جانشین ستاد کرونای استان قزوین بیان کرد: شهرهای قزوین و تاکستان زرد و بقیه شهرها آبی است و منع تردد شبانه از ساعت 21 شب تا 4 بامداد همچنان در همه مناطق استان اجرا می شود.

    این مقام مسئول گفت: وضعیت دفاتر پیشخوان خوب نیست و پروتکل ها رعایت نمی شود و شاهد جمعیت زیادی در این دفاتر هستیم که باید کنترل و مراقب ها بیشتر شود و در صورت بی توجهی برای این صنف نیز تصمیم گیری می شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما