شنبه 14 تير 1404 - Sat 05 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201865
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1399 - 11:13

    توصیه‌های قالیباف به نمایندگان جوان مجلس

    رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه با نمایندگان جوان مجلس بر ضرورت تشکیل کارگروه‌های کاری میان جوانان مجلس تاکید کرد و از آن‌ها خواست تا پیشتاز زیست مومنانه در مجلس شورای اسلامی باشند.

    توصیه‌های قالیباف به نمایندگان جوان مجلس

    محمدباقر قالیباف شامگاه دوشنبه ۲۸ مهرماه در نشست با نمایندگان جوان مجلس بر تداوم و تکرار جلسات با نمایندگان جوان مجلس تاکید کرد و گفت: از ویژگی های این جلسه جوانانه و مومنانه حضور تمامی مدعوین و پیگیری مباحث با نشاط و اشتیاق است و اگر چه نظرات متضادی نیز وجود دارد، اما صمیمیت و تعامل به خوبی مشاهده می شود.

    وی همچنین با بیان اینکه باید پذیرفت در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم، افزود: در این جنگ اقتصادی نمی توان هرگونه تصمیمی را گرفت، لذا باید مراقب اقدامات خود باشیم.

    رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیش قراول حل بسیاری از مشکلات کشور جمع حاضر در این مکان است، اضافه کرد: رسیدن به فهم مشترک در این جمع، نخستین کاری است که باید در مسیر حل مشکلات کشور انجام دهیم تا از این فهم مشترک اولویت های مشترک استخراج و در نهایت در روش پیاده سازی به توافق خواهیم رسید.

    قالیباف از نمایندگان جوان حاضر در جلسه درخواست تشکیل کارگروه های کاری را کرد و توضیح داد: بهتر است این کارگروه های کاری با همکاری کمیسیون ها و مرکز پژوهش های مجلس و متناسب با علاقه و تخصص نمایندگان جوان تشکیل شوند، لذا درخواست دارم موضوعات مورد نظر همچون اصلاح ساختار بودجه، قاچاق کالا و ارز، بورس انرژی و... را انتخاب کرده و شبانه روز بر روی این موضوعات کار کنید.

    وی خطاب به نمایندگان حاضر در جلسه با بیان اینکه شما باید پیشتاز زیست مومنانه در میان نمایندگان مجلس باشید، گفت: پس از تشکیل کارگروه ها، نباید در جلسات بعدی مشکلی بدون ارائه راهکار آن مطرح شود، در واقع نمایندگان جوان در کنار هر مشکل، راهکار را نیز ارائه کنند. هر گروه کاری گزارش کار دهد تا آن فهم و اولویت مشترک مورد نظر ایجاد شود.  

    رئیس قوه مقننه با بیان اینکه وظیفه مجلس سیاستگذاری و ریل گذاری است و البته این مهم زمانبر است، حل و فصل طرح اخذ مالیات از خانه های خالی در شورای نگهبان را ضروری دانست و افزود: طرح هایی همچون ساخت و تولید مسکن، اختصاص سبد کالا به افراد نیازمند، طرح دوفوریتی مربوط به بازار بورس و... از جمله اقدامات قابل توجه مجلس در چند ماه نخست آغاز کار آن به شمار می آیند.

    بنابراین گزارش، پیگیری طرح شفافیت آرای نمایندگان، مشخص کردن اولویت های مجلس یازدهم، برنامه ریزی برای مقابله با افزایش قیمت ارز، خودرو و مسکن، صیانت از گام دوم انقلاب، شفافیت مواضع هیات رئیسه مجلس، ایجاد پیوست رسانه‌ای در مجلس، فعال کردن فراکسیون انقلاب، ادامه نظارت های میدانی از مناطق محروم از سوی رئیس و نمایندگان مجلس، ضرورت کاهش مشکلات اقتصادی مردم در زمان کوتاه و... از جمله مباحث مورد تاکید نمایندگان جوان در جلسه با رئیس مجلس بود.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما