سه شنبه 10 تير 1404 - Tue 01 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 171888
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1398 - 12:54
    باشگاه پرسپولیس:

    از اتهام‌زنی بیهوده دست بردارید

    باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای خواستار برخورد قاطع با اتهام‌زنی‌ها به این باشگاه شد.

     از اتهام‌زنی بیهوده دست بردارید

    روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن تاکید بر لزوم برخورد قاطع با اتهام‌زنی‌های واهی و‌ ادعاهای کذب اعلام کرد: طبق اطلاعیه رسمی سازمان لیگ برگزاری بازی بدون تماشاگر ربطی به یکشنبه و‌ دوشنبه ندارد و تا اطلاع ثانوی بازی های بدون تماشاگر برگزار و دلیل تعویق لیگ نوزدهم لزوم نصب گیت در استادیوم‌ها و فروش بلیط الکترونیکی بازی‌ها بر اساس تصمیم مسوولان در همه استادیوم ها بوده و صفر درصد ربطی به پرسپولیس نداشته است!
    در اطلاعیه روابط عمومی باشگاه پرسپولیس آمده است:
    * وقتی در رقابت با پرسپولیس نتوانسته‌اند مانع از تکرار موفقیت‌های آن شوند مسلسل‌وار اتهام می‌زنند اما دریغ از هیچ برخوردی. این اتهام‌زنی‌های واهی علاوه بر پرسپولیس اتهام زدن به ارکان فوتبال ایران است و متولیان آن و اکنون نیز تهمت زدن به بسیاری از مسوولان دیگر.
    *متاسفانه فصل گذشته برای توجیه ناکامی‌های خود و کمرنگ کردن قهرمانی سرخ‌ها در سومین فصل متوالی بدون هیچ مستند و مصداقی گفتند نتایج به نفع پرسپولیس مهندسی می‌شود در حالی که همان روزها شاهد بودیم که ضرب و جرح ۱۶۰ هوادار_طبق امار اورژانس_هیچ محرومیتی نداشت و با این اتهام‌زنی‌ها هم هیچ برخوردی نشد.
    *اکنون نیز دوباره اتهام و فرافکنی محض برای توجیه ناکامی‌ها از یک سو و اصرار عجیب به لغو یا برگزاری بازی در حضور تماشاگر در عین مرگبار بودن خطر شیوع کرونای لعنتی که مسوولان را به تکاپو انداخته تا همه راهکارها را برای مهار آن طی کنند، عجیب است.
    *بس کنید لطفا که این اتهام‌زنی‌های بی‌پایه و اساستان خود حکایت از آن دارد که هیج مصداقی برای حمایت از پرسپولیس ندارید و ادعاهایی را طرح می کنید که همه متحیر می شوند چرا که همه و همه می دانند لیگ نوزدهم بخاطر الزام به نصب گیت‌ها والکترونیکی شدن بلیط فروشی استادیوم‌ها به تعویق افتاد و هیچ ارتباطی با پرسپولیس نداشت و اکنون نیز برگزاری بازی‌های لیگ بدون تماشاگر طبق اعلام و اطلاعیه رسمی سازمان لیگ تصمیمی است که تا اطلاع ثانوی و مهار ویروس کرونا اتخاذ شده و دیگر ربطی به یکشنبه و دوشنبه ندارد.
    *در انتها امیدواریم اگر در گذشته با اتهام مهندسی نتایج برخوردی نشد و یا برخی تیم‌ها به رغم تخلفات سنگین تماشاگران خود محروم نشدند این بار با اتهام زدن به پرسپولیس و متولیان ورزش، فوتبال، بهداشت و یا شورای تامین و همه نهادهای تصمیم گیر در برگزاری بدون تماشاگر بازی‌ها (برای مبارزه با شیوع کرونا) و ایضا همه نهادهای ورزشی و غیرورزشی که تصمیم گرفتند در پی ناهنجاری‌های لیگ تا زمان نصب گیت و عرضه الکترونیکی بلیط‌ها در همه استادیوم‌ها شروع نشود برخورد قاطع شود.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما