یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256355
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1400 - 09:17

    ۲ روی سکه قایقرانی در المپیک ۲۰۲۰

    بررسی عملکرد ۲ نماینده قایقرانی ایران در المپیک توکیو حکایت از آن دارد که این ۲ پاروزن ایرانی عملکردی کاملا متفاوت از هم داشتند.

     ۲ روی سکه قایقرانی در المپیک ۲۰۲۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»قایقرانی ایران برای حضور در المپیک توکیو ۲ نماینده داشت که در بخش روئینگ و آب‌های آرام به مصاف حریفان خود رفتند. نازنین ملایی که با نایب قهرمانی در مسابقات گزینشی ژاپن توانسته بود سهمیه روئینگ ایران را قطعی کند، نخستین ورزشکار ایرانی بود که در توکیو  به مصاف حریفان خود رفت. هر چند که شروع مسابقه کاروان ایران توسط یک قایقران کم تجربه در المپیک، بار روانی برای دختر گیلانی کاروان ایران می‌دانستند اما وی با عملکرد مناسب خود موجب  شد تا رکورد بهترین نتیجه یک پاروزن ایرانی در ادوار المپیک به ثبت برسد. 

    پیش از این بهترین عملکرد مردان ایران در المپیک قرار گرفتن در جایگاه ۲۲  و  بهترین عنوان یک قایقران زن ایران عنوان بیست و پنجم بود. ملایی در این دوره از بازی‌های المپیک موفق شد در جایگاه یازدهم قرار گیرد. وی در روز نخست برگزاری بازی‌های المپیک و در مسابقات دور مقدماتی توانست با قرار گرفتن در جایگاه سوم گروه خود، به صورت مستقیم به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کند و در این مرحله نیز به صورت مستقیم به مرحله نیمه‌نهایی رسید. 

    ملایی در نیمه‌نهایی مسابقات رویینگ زنان المپیک توکیو نتوانست به فینال گروه  A صعود کند و در نهایت به عنوان پنجم گروه B رسید و در نهایت در جایگاه یازدهم قرار گرفت. 

    عملکرد درخشان ملایی در حالی موجب حیرت کارشناسان شد که کادر فنی و کارشناسان فدراسیون پیش از آغاز بازی‌های المپیک باور داشتند نهایت تلاش این روئینگ‌سوار ایرانی  رسیدن فینال گروه C است. بعد از موفقیت‌های این روئینگ سوار بود که «علیرضا سهرابیان» در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد که فینال گروه C المپیک دیگر برای ایران رویا نیست.

    همچنین ملایی بعد از موفقیت‌های متوالی گفت: المپیک توکیو می‌تواند آغاز راهی برای موفقیت من در بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۴   پاریس باشد و این موفقیت را در سخت‌ترین شرایط و بدون دسترسی به پیست ۲ کیلومتری به دست آوردم. موفقیتی که «کتایون اشرف» نایب رییس زنان فدراسیون از آن به عنوان توانمندی یک دختر ایرانی یاد کرد و گفت: نازنین ملایی با نتایج خود نشان داد که دختران ایرانی در عرصه‌های مختلف توانمندی زیادی را دارند.

    اما سوی دیگر از نتایج نمایندگان قایقرانی ایران ناکامی محض بود. «علی آقامیرزایی» که در مسابقات آسیایی تایلند موفق به کسب سهمیه در بخش‌های آرام شده بود نتوانست به مانند دیگر نماینده کشورمان درخشان ظاهر شود و در نهایت بدون کسب عنوان یا جایگاهی به کار خود در توکیو پایان داد. 

    آقامیرزایی در مرحله مقدماتی کایاک تک‌نفره مردان در بخش هزار متر به آب زد اما با قرار گرفتن در جایگاه پنجم از صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی بازماند. هر چند که نماینده قایقرانی ایران ساعاتی بعد در شانس مجدد به آب زد اما نتوانست عملکرد چشمگیری داشته باشد و در نهایت حذف شد. 

    همسنجی عملکرد ۲ نماینده ایران نشان از آن دارد که آنان ۲ روی سکه موفقیت و ناکامی در توکیو بودند. البته زمانی که از موفقیت نماینده قایقرانی سخن به میان می‌آید رسیدن به سکو یا کسب مدال در المپیک نیست بلکه عبور از ناکامی‌های گذشته و قرار گرفتن در جمع ۱۲ قایقران برتر توکیو بود تلاشی که مورد ستایش کارشناسان قرار گرفت. 

    عملکرد ملایی در حالی به عنوان نقطه روشن عملکرد فدراسیون قایقرانی در المپیک ثبت شد که نام علی آقامیرزایی با ناکامی محض گره خورد و در همان روز نخست از دور مسابقات کنار رفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما