جمعه 05 دي 1404 - Fri 26 Dec 2025
  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • پزشکیان به خودم اجازه نمی‌دهم چنین چیزی را بپذیرم

  • وقتی رهبرانقلاب به خاتمی هشدار دادند

  • ونزوئلا و آینده خاورمیانه!

  • تعطیلی نظارت مجلس و نگفتن مطالبات مردم؟!

  • سه عامل افزایش قیمت خودرو در بازار

  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255579
    تاریخ انتشار: 11/مرداد/1400 - 11:06

    شوک خبری پرسپولیس به هوادران سرخ پوش/اخراج دو ستاره جنجالی از پرسپولیس قطعی شد

    حامد لک دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس برای ماندن در این تیم باید تعهد اخلاقی بدهد.

    شوک خبری پرسپولیس به هوادران سرخ پوش/اخراج دو ستاره جنجالی از پرسپولیس قطعی شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»تیم فوتبال پرسپولیس در حالی پنجمین قهرمانی خود را جمعه شب گذشته پس از پیروزی دو بر صفر مقابل پیکان تهران جشن گرفت که کریم باقری در آن حضور پیدا نکرد.

    مربی تیم ملی ایران که روی نیمکت پرسپولیس دستیار یحیی گل محمدی است به دلیل رفتار حامد لک دروازه‌بان این تیم حاضر نشد در جشن قهرمانی شرکت کند. او در جریان بازی به صحبت‌های کریم باقری مبنی بر آرامش بیشتر در صحبت‌هایش با مدافعان گوش نکرد و پاسخ او را داد تا کریم باقری به شدت با او برخورد کند.

    حاشیه‌ای که با واکنش تند هواداران این تیم در فضای مجازی روبرو شد و اکثر آنها خواستار برخورد با دروازه‌بان پرسپولیس شده‌اند.

    انتشار خبر درگیری لفظی حامد لک با باقری باعث شد تا سنگربان سرخ‌ها در فضای مجازی از مربی خود عذرخواهی کند. لک که با واکنش تند هواداران پرسپولیس روبرو شد به کریم باقری نیز پیام داد تا رسما بابت اشتباه خود معذرت خواهی کرده باشد.

    باشگاه پرسپولیس برای برخورد با حامد لک منتظر گزارش افشین پیروانی مدیر تیم است تا او اتفاقات افتاده را به کمیته انضباطی باشگاه ارسال کند.

    پیروانی قبل از رسانه‌ای شدن این موضوع، قصد داشت دلخوری باقری را با عذرخواهی حامد لک دروازه‌بان این تیم برطرف کند اما حالا باید دید واکنش او در قبال ناراحتی اعضای تیم به چه شکل خواهد بود.

    مدیران باشگاه قصد دارند در صورت ارائه این گزارش برخورد جدی با لک کنند تا او مراقب رفتارهای حاشیه ساز خود در یک ماه اخیر که چند بازی اتفاق افتاده است بیشتر از گذشته باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما