چهارشنبه 10 دي 1404 - Wed 31 Dec 2025
  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255470
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1400 - 17:59

    آمادگی ناجا برای برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری/ هیچ گونه مشکل امنیتی گزارش نشده است

    فرمانده نیروی انتظامی از آمادگی ناجا برای برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری در ۱۲ و ۱۴ مردادماه خبر داد.

     آمادگی ناجا برای برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری/ هیچ گونه مشکل امنیتی گزارش نشده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سردار حسین اشتری در حاشیه دومین گردهمایی فرماندهان، روسا و معاونان ناجا (نشست فصلی ، ویدئو کنفرانسی ) گفت: نیروی انتظامی با به کارگیری تمامی ظرفیت ها و امکانات برای برگزاری این مراسمات مهم با آمادگی کامل پای کار است و حضور پررنگی خواهد داشت.

    وی ادامه داد: در این رابطه تمامی هماهنگی های لازم برای برگزاری مراسمات تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور دولت سیزدهم "سیدابراهیم رئیسی" انجام شده است.

    فرمانده نیروی انتظامی در ادامه خاطر نشان کرد: بحمداله در این رابطه تاکنون هیچ گونه مشکل امنیتی گزارش نشده است و نیروی انتظامی نیز همچون سنوات گذشته و حضور موثر در تمامی صحنه ها، برای برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور دولت سیزدهم با آمادگی کامل پای کار خواهد بود.

    آمادگی ناجا برای برقراری نظم و امنیت در ماه محرم

    این مقام ارشد انتظامی در ادامه به برگزاری مراسم ماه محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و گفت: اگر امسال و به لطف پروردگار زیارت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) امسال نصیبمان شد نیروی انتظامی با تمامی امکانات آماده برگزاری تمامی مراسم ماه محرم در نظم و امنیت کامل است، همچنین این نیرو برای برگزاری باشکوه مراسم ماه محرم با تمامی هیئت های مذهبی همکاری های لازم را خواهد داشت.

    براساس گزارش پلیس، مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور دولت سیزدهم "سیدابراهیم رئیسی"  ۱۲ و ۱۴ مرداد ماه برگزار خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما