پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254460
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1400 - 14:45

    رکوردهای استقلال در جام حذفی

    چهار تیم مرحله نیمه نهایی رقابتهای فوتبال جام‌حذفی در شرایطی آماده رویارویی و معرفی دو تیم صعودکننده هستند که دو تیم از این جمع برای نخستین بار به این مرحله رسیده‌اند.

    رکوردهای استقلال در جام حذفی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به گزارش مشرق، با پایان یافتن مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی کشور و اضافه شدن ملوان به جمع ۳ تیم دیگر، حالا تنها استقلال، ملوان، فولاد و گل گهر هستند که در سی و چهارمین دوره جام حذفی فوتبال کشور شانس قهرمانی دارند.

    ۱۳ تیم با سابقه قهرمانی
    در ۳۳ دوره پیشین جام حذفی، تنها ۱۳ تیم قهرمانی این مسابقات را تجربه کرده‌اند که نام گل گهر و فولاد در بین این تیم‌ها قرار ندارد و در صورتی که هر یک از این دو تیم قهرمان سی و چهارمین دوره جام حذفی کشور شوند، این افتخار را برای اولین بار تجربه می‌کنند. فولاد و گل گهر نه تنها قهرمانی در جام حذفی، بلکه حتی حضور در دیدار نهایی این مسابقات را هم تجربه نکرده‌اند.

    استقلال و ۱۲ بار حضور در فینال
    استقلال پر افتخارترین تیم در تاریخ مسابقات جام حذفی با ۱۲ بار حضور در فینال و ۷ قهرمانی در این مسابقات است؛ و ملوان نیز پس از استقلال، پرسپولیس، ذوب آهن و سپاهان با ۴ بار حضور در فینال و ۳ قهرمانی، پنجمین تیم پر افتخار در جام حذفی است.

    آخرین قهرمانی ملوان در جام حذفی به سال ۶۹ باز می‌گردد که در ضربات پنالتی استقلال را شکست داد و به این افتخار رسید و آخرین حضور این تیم در فینال به سال ۹۰ باز می‌گردد که در فینال مغلوب تیم پرسپولیس شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما