یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254443
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1400 - 12:48

    تهران از «قـرمز» گذشت...

    ۲۵۹ نفر فوتی (بنابر اعلام رسمی وزارت بهداشت) بیشترین میزان مرگ و میر در موج پنجم کشور است. در این میان مسئولان استان‌های مختلف از وخامت اوضاع خبر می‌دهند و دعوا بر سر واکسیناسیون عمومی همچنان ادامه دارد.

    تهران از «قـرمز» گذشت...

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    به گزارش «تابناک»، روزنامه آرمان ملی به بازتاب سخنان علیرضا زالی رییس ستاد مقابله کرونا در تهران پرداخت و نوشت: ۲۵۹ نفر فوتی (بنابر اعلام رسمی وزارت بهداشت) بیشترین میزان مرگ و میر در موج پنجم کشور است. در این میان مسئولان استان‌های مختلف از وخامت اوضاع خبر می‌دهند و دعوا بر سر واکسیناسیون عمومی همچنان ادامه دارد. همچنین بنابر آمار وزارت بهداشت در روز گذشته ۱۸ هزار و ۶۳۲ مورد جدید ابتلا به کرونا به ثبت رسید که بیش از ۲۵۰۰ تن از آنها بستری شدند. طبق آمار رسمی مجموعا چهارهزار و ۷۸۴ نفر از مبتلایان به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند. در حال حاضر ۲۳۲ شهر ایران در وضعیت قرمز، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی و ۹۹ شهر در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

    ‌وضعیت تهران بار دیگر وخیم شد

    در این میان علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله کرونا در تهران، وضعیت شیوع این ویروس در این استان را «به شدت قرمز» و «وخیم» توصیف کرد، در شرایطی که تهران به دلیل مراودات بین استانی، کانون ویروس‌های جهش‌یافته محسوب می‌شود. ستاد ملی مقابله با کرونا برای مهار موج پنجم، ادارات و بانک‌ها در تهران و کرج را شش روز تعطیل کرده، اما همچنان اتوبوس‌ها و متروی تهران مملو از مسافر است و مغازه‌ها مشغول کار هستند. در این بین زالی با تاکید بر اینکه شاخص‌های شیوع کرونا در استان تهران رو به افزایش است، به ایلنا گفت: «شرایط تهران آن‌قدر وخیم است که حتی نیاز به جنبه افراط و تفریط در اطلاع‌رسانی ندارد.»

    به گفته او، در حال حاضر بیش از هشت هزار بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تهران بستری هستند و روزانه نیز بیش از ۲۰ هزار بیمار مراجعه سرپایی به مراکز درمانی دارند. در استان البرز، در همسایگی تهران، نیز تعداد مبتلایان بستری‌شده در بیمارستان‌ها روز شنبه ۴ رقمی شد. روند افزایشی شیوع کرونا در دیگر استان‌های ایران، به ویژه گیلان، فارس و خوزستان، نیز ادامه دارد. از جمله امرا... مردانی، دبیر شورای سلامت اهواز، از افزایش ۳۰ درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در این شهر نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت این افزایش موجب شده چهار بیمارستان دیگر به چرخه پذیرش این بیماران اضافه شوند.

    ‌ادامه کشمکش‌ها بر سر واکسن

    علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا، روز شنبه تاکید کرد فرآیند واکسیناسیون در پایتخت دست‌کم ۱۰ تا ۱۴ روز عقب است، اما کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو، اظهارات معاون پیشین احمدی‌نژاد درباره ممانعت از واردات واکسن را رکوردزنی در خالی‌بندی خواند. به تازگی ویدیویی از سخنان محمدشریف ملک‌زاده، معاون پیشین محمود احمدی‌نژاد، درباره جلوگیری دولت از واردات ۱۵ میلیون واکسن اسپوتنیک به ایران منتشر شد که وی در آن می‌گوید: «۱۵ میلیون اسپوتنیک به ما هدیه می‌دادند که واکسیناسیون در سیستان و بلوچستان با سرعت انجام شود ولی اجازه واردات ندادند.» جهانپور با بازنشر این ویدیو در توئیتر خود نوشت: خالی‌بندی واردات واکسن مرز ۱۵ میلیون را درنوردید. شما جیب ما را نزن، واردات واکسن رایگان پیشکش!.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما