پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • ترامپ به دنبال ایران ضعیف است

  • اعدام افراد مرتبط با اغتشاشات صحت ندارد

  • اتفاقی بی‌سابقه در اختتامیه جشنواره فیلم فجر

  • اروپایی‌ها بچه هستند، باید بزرگ شوند

  • همه می‌دانند اِپستین چه می‌کند

  • مرگ بر «بَعلِ» جنایتکاران جزیرهٔ اپستین!

  • ملت ایران امروز مشت محکمی بر دهان دشمن زد

  • حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پیام وحدت و عزت است

  • پزشکیان: ایران سرخم نخواهد کرد

  • نامزدهای سیمرغ جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

  • هلاکت ۴ تروریست در خاش

  • بیانیه حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

  • مستاجرم ولی به مملکتم پشت نمی‌کنم /فیلم

  • در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

  • ملت ایران امروز پاسخ یاوه‌گویی دشمنان را داد

  • مسدود شدن اکانت‌های سلطنت‌طلب توسط پلیس هلند

  • اتش سوزی در نیروگاه برق الستوم

  • تونی کروس، لیگ عربستان را با خاک یکسان کرد

  • شهیده ‌ملینا اسدی‌ سند جنایات ‌اسرائیل و آمریکاست

  • "وابستگان نظامی اروپا" تروریستند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253070
    تاریخ انتشار: 22/تير/1400 - 11:43

    تناقض آلمانی - طالبانی تاجزاده

    معاونت حقوقی دولت اخیراً اقدام به ارائه پیشنویس لایحه رعایت حقوق پیروان صابئین مندایی ایران که سال‌هاست در وطن امن خود در کمال آرامش مشغول زیست هستند، کرده است!

    تناقض آلمانی - طالبانی تاجزاده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»مصطفی تاجزاده فعال اصلاح‌طلب و از دستگیرشدگان فتنه 88 به تازگی در یک توئیت با اشاره به "طالبان" نوشته است:


    "اوضاع در افغانستان به ویژه درمورد زنان نگران‌کننده شده است. کمترین وظیفه انسانی ما ایرانیان که تبعیض علیه زنان را روزانه تجربه می‌کنیم، حمایت از حقوق و حرمت و آزادی زنان افغانستان است. باید صریح و شفاف اعمال هرگونه محدودیت قرون وسطایی بر زندگی زنان در هر جای جهان را محکوم کنیم."

    *دقت شود که آقای تاجزاده اگرچه بر محکومیت جهان شمول ظلم به بانوان تأکید کرده است اما حاضر نشده در این زمینه نامی از عربستان و آمریکا و کشورهای اروپایی برد.

    ممالکی که در آنها زنان حتی با حکم حکومتی با شمشیر کشته می‌شوند، زنان به عنوان کالای تمتع جنسی شناخته می‌شوند، همه‌ساله زنان زیادی بر اثر خشونت‌های خانگی کشته می‌شوند و غیره.

    آقای تاجزاده حکما می‌داند که در آلمان هر 3 روز یک زن بر اثر خشونت خانگی به قتل می‌رسد و یا برخی شاهزاده‌های عربستانی چطور در پی صید برخی سلبریتی‌های آمریکایی هستند!

    آیا این مقولات، بیش و پیش از سختگیری‌های سابق طالبان که البته به تازگی هم تکذیب شده است! اشاره و محکوم کردن نداشت؟

    آقای تاجزاده و دوستان ایشان البته در هنگام خوانش اخبار فوق‌الذکر؛ هرگز زحمت نوشتن و اعتراض را به خود ندادند و این مسئله جای سؤالات بسیار دارد که چرا به یکباره درباره سیاست‌های فرهنگی یک گروه غالب در افغانستان که البته هیچ ربط وثیقی هم به ما ندارد؛ فعال شده‌اند.

    گفتنیست، گروه طالبان اخیراً مطالب منتسب به این گروه در بحث اعمال خشونت علیه شهروندان افغان را شدیدا تکذیب کرده است.

    قبل از تاجزاده، عباس عبدی، از دیگر فعالان اصلاح‌طلب تقلا کرده بود تا با فرار از سابقه رفتارهای وحشیانه یک جریان سیاسی خاص در ایران علیه مردم، اغلاط فرهنگی سابق طالبان را به اصولگرایان ربط بدهد!

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما