سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • بارش باران و آبگرفتگی معابر در اهواز /عکس

  • وقتی یک زن اسرائیلی متوجه شد در اغتشاشات ایران کشته شده!

  • برای دفاع از خاک مقدس کشورمان آماده‌ایم

  • تغییر ساعت دیدار فولاد - پرسپولیس

  • دروغ حضور حشدالشعبی و حزب‌الله در اغتشاشات ایران از کجا آمد؟ +عکس و فیلم

  • کرببلا زائریم / مهدی رسولی

  • شهیدکلانتری ؛ بزرگمرد عرصه عمران و سازندگی+ تصاویر

  • شاخص کل بورس چرا ناگهان ترمز برید؟ +نمودار

  • افزایش سوخت‌وساز بدن با نوشیدن آب

  • مردم ایران پهلوی را می‌خواهند!/ سند: اکانت‌های جعلی اسرائیلی +جزئیات

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • ایران توانمندتر از گذشته به هر تعرضی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • قیمت خودرو امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • دولت در پاسخ به اعتراضات اصلاحات اقتصادی انجام داد

  • دومین سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» برگزار می شود

  • تمرینات نظامی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری

  • شبکه آشوب فضایی آخرالزمانی ساخته بودند

  • این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

  • برق صدها هزار خانه آمریکایی قطع شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252493
    تاریخ انتشار: 19/تير/1400 - 23:44

    دیدار رییس تشکیلات خودگردان فلسطین با اردوغان

    «محمود عباس» رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در استانبول با «رجب طیب اردوغان» رییس جمهوری ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

     دیدار رییس تشکیلات خودگردان فلسطین با اردوغان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از ایرنا بنابر اعلام خبرگزاری «وفا» فلسطین، در این دیدار که امروز (شنبه) در کاخ «وحید الدین» استانبول برگزار شد، دو طرف آخرین تحولات سیاسی مربوط به مساله فلسطین، تاثیرات حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و حملات مداوم این رژیم در قدس اشغالی را بررسی کردند.

    خبرگزاری آناتولی نیز گزارش داد که قرار است رییس جمهوری ترکیه و رییس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از این نشست، دیدار‌های دیگری را با هیات‌های فلسطینی و ترکیه برگزار کنند.


    «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین و عضو کمیته مرکزی جنبش فتح، «حسین الشیخ» رییس سازمان امور شهروندی، «ماجد فرج» رییس دستگاه اطلاعات، «محمود الهباش» مشاور محمود عباس در امور دینی و روابط اسلامی و رییس دستگاه قضایی، «مجدی الخالدی» مشاور عباس در امور دیپلماسی و «فائد مصطفی» سفیر فلسطین در ترکیه، «محمود عباس» رییس تشکیلات فلسطینی را در سفر به ترکیه همراهی می‌کنند.

    دفتر رسانه‌ای نهاد ریاست جمهوری ترکیه دیروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز‌های ۹ الی ۱۱ جولای به دعوت «رجب طیب اردوغان» به ترکیه سفر می‌کند.

    بر اساس این بیانیه، روابط دو جانبه و همچنین اقدام‌هایی که می‌تواند منجر به توسعه بیشتر همکاری‌های ترکیه و فلسطین شود از محور‌های دیدار دوجانبه «اردوغان» با «عباس» است.

    وضعیت انسانی فلسطین و آخرین تحولات درگیری با رژیم اسرائیل، انتخابات پیش رو و روند آشتی میان گروه‌های مختلف فلسطینی از دیگر محور‌های گفت وگوی طرفین اعلام شده بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما