چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 246760
    تاریخ انتشار: 24/خرداد/1400 - 16:50

    برگزاری حج تمتع بدون حضور ایرانیان

    سرپرست حجاج ایرانی از محدودیت اعمال شده برای حضور زائران خارجی در حج ۱۴۰۰ انتقاد کرد و گفت: برای دومین سال، زائران ایرانی از حضور در کنگره حج محروم شدند؛ این درحالی است که عربستان می‌توانست با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم این مشکل را برطرف کند.

    برگزاری حج تمتع بدون حضور ایرانیان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازتسنیم,همزمان با آغاز هفته حج و دهه کرامت، حجت‌‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با حضور در برنامه تلویزیونی «مصباح» که به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های بعثه مقام معظم رهبری در هفته حج پرداخت.

    وی با گرامیداشت دهه کرامت و هفته حج اظهار کرد: حج در اسلام، اهمیت و ارزش بسیار والایی دارد و به همین سبب است که حج را در فروع دین اسلام قرار گرفته است. بنابراین ضرورت دارد با معرفی درست و دقیق این فریضه بزرگ، مردم بیشتر با معارف و اسرار آن آشنا شوند.

    سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به تصمیم عربستان در مورد حج تمتع سال جاری تصریح کرد: متأسفانه امسال هم زائران خارجی بیت‌الله‌الحرام از انجام مناسک حج تمتع محروم شدند و عربستان اعلام کرد به دلیل شیوع ویروس کرونا این مراسم را با ظرفیت محدود تنها با حضور60 هزار زائر برگزار می‌کند.

    وی با بیان اینکه معاون وزیر حج عربستان در تماس تلفنی با رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان اعلام کرد شماری از زائران کشورهای خارجی که مقیم عربستان هستند،  می‌توانند در مراسم حج شرکت کنند و حضور زائران خارج عربستان برای هیچ کشوری امکان‌پذیر نیست، یادآور شد: عربستان همچون سال گذشته درخصوص اعلام حج و شیوه برگزاری آن بسیار تعلل کرد، در حالی که می‌توانست به صورت محدود زائران را از کشورهای خارجی بپذیرد.

    نواب با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای اعزام زائران به حج امسال تمام تمهیدات لازم را پیش بینی کرده و یا انجام داده بود، افزود: عربستان بدون نظرخواهی از کشورهای اسلامی و بدون پاسخ به درخواست این کشورها، امسال نیز همچون سال گذشته حج را به زائران کشورش و یا افراد مقیم این کشور محدود کرد و از آنجا که هیچ ایرانی در عربستان زندگی نمی‌کند و سفارت ما در این کشور تعطیل است حج امسال بدون حضور حجاج ایرانی برگزار می‌شود.

    وی یکی از آثار برگزاری حج را حل مشکلات جهان اسلام عنوان کرد و در عین حال گفت: اگر حج، واقعاً حج ابراهیمی باشد در این صورت می تواند مشکلات امت اسلامی را برطرف کند.

    نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به  اینکه «حج، خودسازی، انسجام، اقتدار اسلامی و دفاع از مسجدالاقصی»  به عنوان شعارحج امسال انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: روز اول ذی القعده همزمان با روز اول هفته حج به نام «حج، مقام و منزلت زن»، روز دوم به نام «حج، خودسازی و معنویت» روز سوم به نام «حج، بهداشت و سلامت» روز چهارم به نام «حج، مقاومت اسلامی و دفاع از مسجدالاقصی»، روز پنجم به نام «حج، برائت از مشرکین و استکبار جهانی» روز ششم به نام «حج، ولایت و رهبری» و روز پایانی به نام «حج انسجام و اقتدار اسلامی» نامگذاری شده است.

    وی در بخش دیگری ازسخنان خود به انتخابات پیش روی اشاره و تصریح کرد: مسئله انتخابات به‌واسطه اهمیت بالای خود در نظام جمهوری اسلامی ایران همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در کانون توجه بنیانگذار کبیر  نظام (قدس سره) و خلف صالح ایشان (مدظله) قرار داشته و با حساسیتی خاص پیگیری شده است، امروز نیز باید برای برگزاری انتخاباتی باشکوه تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا مردم با حضور حداکثری در پای صندوق های رای به دشمنان نظام و انقلاب اسلامی پاسخی کوبنده بدهند و زمینه های اقتدار و شکوفائی کشور را در پیشگاه جهانیان به اثبات برسانند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما