سه شنبه 09 دي 1404 - Tue 30 Dec 2025
  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • دسترسی حنظله به اسرار حلقه نزدیک نخست‌وزیر اسرائیل +عکس

  • راه اندازی شبکه بزرگ جاسوسی ایران در اسرائیل

  • ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان؛ عامل شکست تهاجم بزرگ آمریکا و زائده ننگین آن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 236203
    تاریخ انتشار: 04/ارديبهشت/1400 - 11:58
    سید یاسر جبرائیلی

    روحانی بزرگترین مخالف رفع تحریم‌ها می‌شود؟

    سید یاسر جبرائیلی در کانال تلگرامی خود نوشت

    روحانی بزرگترین مخالف رفع تحریم‌ها می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»آمریکایی‌ها با وقاحت تمام می‌گویند نمی‌پذیریم که ایران برداشته شدن تحریم‌ها را راستی‌آزمایی کند و سپس به تعهدات هسته‌ای اش بازگردد!


    ایران یک بار همه تعهداتش را یکجا انجام داد و پس از راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نوبت به رفع تحریم‌ها توسط آمریکا رسید که به قول جناب آقای صالحی دبه درآورد و آقای روحانی نیز در سخنرانی شهریور ۹۵ خود در سازمان ملل متحد زبان به اعتراف و اعتراض گشود که "تعلل ایالات متحده در اجرای تعهدات قانونی‌اش در ماه‌های گذشته اشتباهی راهبردی است که باید فوراً جبران شود".

    آمریکا اما بدعهدی‌هایش را جبران نکرد و پس از روی کار آمدن ترامپ، پس از اینکه آقای روحانی به خانم موگرینی تضمین داد در صورت خروج آمریکا از برجام، ایران در این توافق خواهد ماند، واشنگتن با خیال راحت برجام را ترک کرد.

    اینک به نقطه سر خط رسیده‌ایم. ایران همچنان به بسیاری از تعهدات برجامی خود پایبند است، تنها چیزی که از برجام نصیبش شده، ولخرجی‌های ده‌ها میلیارد دلاری با توهم رفع شدن تحریم‌ها و پول‌هایی است که بابت فروش نفت در بانک‌های خریداران بلوکه شده است؛ و والبته حفره‌های امنیتی به بزرگی فجایعی که در نطنز شاهدش بودیم.

    امروز جمهوری اسلامی ایران یک شرط منطقی دارد و آن این است که نمی‌خواهیم یک بار دیگر تعهداتمان را تمام و کمال انجام دهیم و ۹ ماه بعد رئیس‌جمهورمان در سازمان ملل سخنرانی کند و از تعلل آمریکا از انجام تعهداتش شکایت به بی‌خاصیت‌ترین مجمع عالم ببرد! آمریکا باید تحریم‌ها را بردارد و ایران پس از راستی‌آزمایی و مشاهده اثر این رفع تحریم‌ها به انجام تعهداتش بازگردد. ایران یک بار ثابت کرده است که در انجام تعهداتش صادق است و آمریکا نیز ثابت کرده است که به تصریح آقای روحانی اهل تعلل است.

    باید گفت مخالف اصلی رفع تحریم‌ها کسی است که از سیاست راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها کوتاه بیاید. آقای روحانی اگر دغدغه رفع تحریم‌ها را دارد، باید با توجه به سابقه برجام، محکم بر سر سیاست راستی‌آزمایی که حرف قطعی نظام است بایستد. اما اگر با نیش و کنایه در پی کوتاه آمدن نظام از این سیاست باشد، بدانیم که بزرگترین مخالف رفع تحریم‌ها شخص آقای روحانی است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما