یکشنبه 25 آبان 1404 - Sun 16 Nov 2025
  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21738
    تاریخ انتشار: 08/اسفند/1394 - 15:46
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    پایان شمارش آرای مجلس خبرگان در قزوین

    فرماندار قزوین گفت: در انتخابات مجلس خبرگان رهبری آیت‌الله علی اسلامی و سپس حجت‌الاسلام مجید تلخابی بیشترین آرا را در حوزه قزوین به خود اختصاص داده‌اند.

    پایان شمارش آرای مجلس خبرگان در قزوین

    سیدعلی موسوی امروز در قزوین در خصوص انتخابات هفتم اسفند ماه اظهار کرد: شمارش آرا در شهر قزوین به اتمام رسیده و نتایج به استانداری قزوین فرستاده شده است که البته در انتخابات مجلس خبرگان رهبری آیت‌الله علی اسلامی و سپس حجت‌الاسلام مجید تلخابی بیشترین آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

    وی افزود: در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری 62 درصد از مردم قزوین به پای صندوق‌های رأی رفتند و به کاندیدای منتخب خود رأی دادند.

    فرماندار قزوین بیان کرد: افرادی که موفق به حضور در این دو مجلس نشدند باید این مسئله را در نظر داشته باشند که مهم‌ترین موضوع خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

    موسوی خاطرنشان کرد: حدود یک درصد از افراد واجد شرایط در استان قزوین رأی اولی بودند که برای نخستین بار می‌توانستند در سرنوشت کشور دخالت کنند.

    این مسئول با اشاره به تخلفاتی که از سوی کاندیداها صورت گرفته، تصریح کرد: تقریباً تمام کاندیداهایی که تبلیغ کردند تخلفاتی در زمینه رعایت نکردن اندازه عکس‌های تبلیغاتی و یا چاپ و نصب بنر انجام دادند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما