جمعه 02 آبان 1404 - Fri 24 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 215995
    تاریخ انتشار: 25/دي/1399 - 18:34

    «رزق لا یحتسب» ملت ایران

    آقا که خود از سلاله پاک حضرت فاطمه زهرا(س) هستند، در کنار همه تلاش‌های ملت و دولت رزق کشور را از سیدة نساء العالمین طلب می کنند. اما این رزق چیست؟

    «رزق لا یحتسب» ملت ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  «صالح اسکندری»، کارشناس مسائل سیاسی و مدرس دانشگاه در یادداشتی نوشت:

    نقل است از مقام معظم رهبری که «من رزق سال کشور را در شب‌های فاطمیه می‌گیرم».

    آقا که خود از سلاله پاک دخت نبی مکرم اسلام صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هستند، در کنار همه تلاشهای ملت و دولت رزق کشور را از سیدة نساء العالمین طلب می کنند. اما این رزق چیست؟  آیا محدود به همین نعمت های دنیوی است و یا معنا و مصداق دیگری هم دارد؟

    معنا و مفهوم «رزق» گستره وسیعی دارد و صرفا متضمن مواهب مادی نیست. رزق در مفهوم «عطای خدا و بخشندگی مستمر» است که هم شامل نعمت های مادی نظیر طعام، ثمرات، بهائم، امکانات، باران، منابع، معادن و ... است و هم مراحم معنوی نظیر بهشت، ملک، عزت، اعتماد به نفس، رزق کریم، رزق حسن و ... را در بر می گیرد. چنانچه قرآن کریم در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹ می فرماید:«‏وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی‏ سَبیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یرْزَقُونَ» ... شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان رزق و روزی می برند. این رزق مطمئنا از جنس مواهب مادی و دنیوی نیست. «أُولئِکَ لَهُمْ رِزْقٌ مَعْلُومٌ»؛ (الصافات:۴۱) این نوع رزق معلوم، ممتاز و شایسته خاص مقربین است و حتی ممکن است وسعت آن در ذهن ما هم نگنجد.

    اما در این چند سال که به سان جنگ احزاب همه کفر در برابر همه اسلام صف آرایی کرده و با سلاح تحریم و محاصره اقتصادی به نبرد با ام القرای جهان اسلام بپاخاسته است امام و امت با استعانت از تقوا، صبر، توکل، بصیرت و امید به مقاومت در برابر توطئه دشمن و خنثی سازی تحریم پرداختند و قطعا امروز عیار ملت ایران بالاتر رفته است. ملت ایران به سنگ محک شدائد و سختی ها آزموده شده و از این ابتلا و امتحان سربلند بیرون آمده است.

    رزق امسال ملت ایران با این عیار بالا به برکت بانوی دو عالم "رزق لا یحتسب" است انشاالله؛«ِ وَ مَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا ِ وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ...»؛ (طلاق: ۲و ۳) و هر که از خدا پروا کند، خدا برای او راه بیرون شدن [از مشکلات و تنگناها را] قرار می دهد. و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است ... .

    انشاالله دشمنان ملت ایران و این انقلاب نیز مصداق این آیه شریفه خواهند بود که خداوند در قرآن کریم راجع به یهود بنی‌النّضیر میفرماید: «فَاَتیٰهُمُ اللهُ مِن حَیثُ لَم یَحتَسِبوا»؛ (حشر: ۲) عذاب خدا از آنجا که گمان نمی‌بردند بدانها فرا رسید و خداوند به ایشان از جایی ضربه زد و هجوم آورد که تصورش را نمی کردند و در محاسباتشان نمی گنجید. اعتراضات و تجمعات داخلی آمریکا و اشغال ساختمان کنگره، آغاز تجزیه طلبی ایالت ها، قیام سیاهان و ...که مقدمه فروپاشی این ابرقدرت قرن بیستم در هزاره سوم است یکی از مصادیق همین ضربه الهی است که دشمن انتظارش را نمی کشید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما