دوشنبه 24 آذر 1404 - Mon 15 Dec 2025
  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21431
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1394 - 13:53
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    تعداد انصرافی های کاندیداتوری مجلس

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس اظهارداشت: از تعداد شش هزار و ۲۲۹ نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و ۵۵۰ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    تعداد انصرافی های  کاندیداتوری مجلس

    علی پورعلی مطلق  دبیرستاد انتخابات کشور گفت: برای انتخابات هفتم اسفندماه بیش از 52 هزار شعبه اخذ رای توسط هیات های اجرایی در سراسر کشور تعیین شده است که احتمال افزایش این شعب تا 53 هزار شعبه وجود دارد.

    پورعلی مطلق افزود: تعداد شعب و صندوق های اخذ رای براساس تقسیمات تعیین نمی شود بلکه براساس تجمیع افراد است.

    وی ادامه داد: ممکن است در زمان اخذ رای براساس تشخیص هیات اجرایی، تعداد شعب، صندوق ها یا صندوق های سیار افزایش یابد.

    دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: همچنین بیش از 120 هزار صندوق اخذ رای برای انتخابات هفتم اسفندماه پیش بینی شده است.

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: از تعداد شش هزار و 229 نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و 550 نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    وی ادامه داد: تنها روز گذشته 203 نفر از عرصه رقابت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انصراف داده اند.

    جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر است.

    انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه برگزار می شود.
     

    منبع : ایرنا

    برچسب ها: انصراف ، کاندیدا ، مجلس ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما