چهارشنبه 15 بهمن 1404 - Wed 04 Feb 2026
  • آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ از امروز

  • توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مذاکرات

  • جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب‌الزمان است

  • این دختر دبیرستانی آبروی شاه را برد

  • ۱۵ کشته براثر برخورد قایق مهاجران با گارد ساحلی یونان

  • مرگ دو عنصر خائن منافقین در اشرف ۳

  • به خط کردن سران فتنه توسط تروریست‌ها پس از پایان یک شب خونین +عکس

  • محل احتمالی مذاکرات ایران و آمریکا

  • از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز

  • کدام کشورها در ترکیه برای مذاکرات احتمالی ایران وامریکا حضور دارند

  • بزرگ‌ترین هزارتوی برفی اروپا /عکس

  • میوه‌هایی که شما را لاغر می کنند!

  • مجلس ابزار شکستن انحصار خودرو را آماده کرد

  • مولودی نیمه شعبان حسین طاهری به نام با هر نفس

  • ضدحال بزرگ رضاییان به استقلال و سا پینتو

  • نه قربان! ما نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

  • وضعیت پرونده سلبریتی‌های نقش‌آفرین در اغتشاشات

  • آتش سوزی مهیب در بارار جنت آباد تهران / فیلم

  • قالیباف و نمایندگان با آرمان‌های انقلاب تجدید میثاق کردند

  • خوش خدمتی پلیس بد اروپا برای ترامپ درباره ایران +عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21431
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1394 - 13:53
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    تعداد انصرافی های کاندیداتوری مجلس

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس اظهارداشت: از تعداد شش هزار و ۲۲۹ نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و ۵۵۰ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    تعداد انصرافی های  کاندیداتوری مجلس

    علی پورعلی مطلق  دبیرستاد انتخابات کشور گفت: برای انتخابات هفتم اسفندماه بیش از 52 هزار شعبه اخذ رای توسط هیات های اجرایی در سراسر کشور تعیین شده است که احتمال افزایش این شعب تا 53 هزار شعبه وجود دارد.

    پورعلی مطلق افزود: تعداد شعب و صندوق های اخذ رای براساس تقسیمات تعیین نمی شود بلکه براساس تجمیع افراد است.

    وی ادامه داد: ممکن است در زمان اخذ رای براساس تشخیص هیات اجرایی، تعداد شعب، صندوق ها یا صندوق های سیار افزایش یابد.

    دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: همچنین بیش از 120 هزار صندوق اخذ رای برای انتخابات هفتم اسفندماه پیش بینی شده است.

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: از تعداد شش هزار و 229 نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و 550 نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    وی ادامه داد: تنها روز گذشته 203 نفر از عرصه رقابت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انصراف داده اند.

    جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر است.

    انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه برگزار می شود.
     

    منبع : ایرنا

    برچسب ها: انصراف ، کاندیدا ، مجلس ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما