شنبه 02 اسفند 1404 - Sat 21 Feb 2026
  • ارتش آمریکا یک شناور را هدف قرار داد

  • نبض بازار نفت جهان در دستان ایران

  • دلیل حضور سرزده تاجرنیا در تمرین استقلال

  • چاقوکشی دانشجونماها در دانشگاه شریف / فیلم

  • لذت برادر شاه انگلیس از تماشای شکنجه کودک /تماشای شکنجه با شوک الکتریکی +تصاویر

  • کشف پرونده فقدان دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال

  • برنامه‌های نوروز ۱۴۰۵ اعلام شد

  • ماه مبارک رمضان در سراسر جهان /عکس

  • گرفتار در باتلاق تعرفه و اپستین

  • طالبان کتک زدن زنان و فرزندان را به صورت مشروط قانونی اعلام کرد!

  • کشف یک تن مخدر شیشه در یزد/عکس

  • اعتراض تند و کنایه‌آمیز داریوش به دیکتاتوری پهلوی! + فیلم

  • آیا آمپول و سرم روزه را باطل می‌کند؟

  • کمک ۵میلیارد تومانی رهبر انقلاب به آزادی زندانیان نیازمند

  • اهداف ترامپ از شورای صلح چیست؟

  • کاهش ۷ درصدی ذخایر آب سدهای کشور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲ اسفند

  • رگبار باران در تهران از سه‌شنبه

  • کشف و ضبط ۱۶۵ قبضه سلاح غیرمجاز جنگی در مرزهای کشور

  • خلبان محمود خضرایی چگونه به شهادت رسید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21431
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1394 - 13:53
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    تعداد انصرافی های کاندیداتوری مجلس

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس اظهارداشت: از تعداد شش هزار و ۲۲۹ نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و ۵۵۰ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    تعداد انصرافی های  کاندیداتوری مجلس

    علی پورعلی مطلق  دبیرستاد انتخابات کشور گفت: برای انتخابات هفتم اسفندماه بیش از 52 هزار شعبه اخذ رای توسط هیات های اجرایی در سراسر کشور تعیین شده است که احتمال افزایش این شعب تا 53 هزار شعبه وجود دارد.

    پورعلی مطلق افزود: تعداد شعب و صندوق های اخذ رای براساس تقسیمات تعیین نمی شود بلکه براساس تجمیع افراد است.

    وی ادامه داد: ممکن است در زمان اخذ رای براساس تشخیص هیات اجرایی، تعداد شعب، صندوق ها یا صندوق های سیار افزایش یابد.

    دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: همچنین بیش از 120 هزار صندوق اخذ رای برای انتخابات هفتم اسفندماه پیش بینی شده است.

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: از تعداد شش هزار و 229 نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و 550 نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    وی ادامه داد: تنها روز گذشته 203 نفر از عرصه رقابت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انصراف داده اند.

    جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر است.

    انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه برگزار می شود.
     

    منبع : ایرنا

    برچسب ها: انصراف ، کاندیدا ، مجلس ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما