یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21303
    تاریخ انتشار: 02/اسفند/1394 - 12:45
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    دانشگاه‌ها برای افزایش شور انتخاباتی کمک کنند

    رئیس ستاد انتخابات گیلان با اشاره به تاثیر دانشگاهیان در آگاهی بخشی به جامعه گفت: دانشگاه‌ها با برگزاری نشست های انتخاباتی به پرشور تر کردن فضای انتخابات کمک کنند.

    دانشگاه‌ها برای افزایش شور انتخاباتی کمک کنند

    محمد احمدی پور اظهار کرد: دانشگاه‌ها می‌ توانند با برگزاری برنامه‌های انتخاباتی که قانون اجازه‌ آن را داده است به پرشور کردن فضای رقابت‌های انتخابات در استان کمک کنند.

    وی با بیان اینکه بر اساس ارزیابی‌ های انجام شده شور و نشاط خوبی برای حضور در انتخابات در فضای جامعه وجود دارد افزود: ستاد انتخابات و شورای تأمین استان با برگزاری برنامه‌ها و نشست‌هایی با موضوع انتخابات که بر اساس صدور مجوز و ضوابط داخلی دانشگاه است، مخالفتی ندارد.

    معاون سیاسی، ‌امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان تصریح کرد: در نشست کمیسیون دانشجویی استان نیز این مسئله به صراحت به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ابلاغ شده است.

    احمدی پور با اشاره به تأثیرگذاری دانشگاه‌ها در قشرهای مختلف جامعه گفت: دانشگاهیان علاوه به افزایش شور و نشاط به آگاهی بخشی در فضای جامعه نیز کمک می‌کنند.

    رئیس ستاد انتخابات استان گیلان با تاکید بر اینکه دانشگاه ها باید در انتخابات بی طرف باشند و له یا علیه نامزدهای انتخابات فعالیت نکنند افزود: افزایش نشاط سیاسی در میان نخبگان جامعه و مشارکت همه جانبه و فعال در انتخابات پیش رو از کارکردهای برگزاری برنامه های ضابطه مند در دانشگاه ها است.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما