دوشنبه 13 بهمن 1404 - Mon 02 Feb 2026
  • قم در آستانه نیمه شعبان /عکس

  • بیل گیتس و دختران روسی در اسناد اپستین

  • غزال تیزپای استقلال/ رقیب موردعلاقه پرسپولیس

  • صید ماهی به روش پره در خزر /عکس

  • سفرای تمام کشورهای اروپایی به وزارت خارجه احضار شدند +فیلم

  • آمریکا به داعش کمک می‌کند!+اسناد

  • آموزش شیوه اعتراض توسط «الناز ملک» در جشنواره فیلم فجر+فیلم

  • «خیبرشکن»؛ کابوس اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه به سراغ آبراهام لینکلن می‌رود +عکس

  • اعلام جرم دادستانی علیه مدیر شبکه افق و عوامل برنامه خط‌خطی

  • راه‌اندازی دیکتاتوری پهلوی در لس آنجلس +عکس

  • نقره پشت سر طلا ریزش کرد

  • مواجهه سیاسی روحانی با مشکلات اقتصادی مردم

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۱۳ بهمن

  • ایران‌خودرو: یا گران بخرید یا تولید نمی‌کنیم! +جزئیات

  • خون‌خواهی روز سیزدهم باقی مانده است

  • ناوشکن آمریکا بندر ایلات ِاسرائیل را ترک کرد

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۳ بهمن

  • این موجودات بی‌وطن فارسی حرف می‌زنند /فیلم

  • ادبیات عجیب اطلاعیه دفتر پزشکیان/ دلسوزی برای محاربین و قاتلان مردم؟

  • خاتمی، موسوی، کروبی، روحانی و... در حال انتقال چه پیامی به آمریکا هستند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 20205
    تاریخ انتشار: 12/بهمن/1394 - 16:18
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    جدایی انتخاباتی اعتدالیون از حامیان دولت

    دبیرکل حزب مردم گفت: لیست جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان در انتخابات مجلس دهم متفاوت از لیست حامیان دولت است.

    جدایی انتخاباتی اعتدالیون از حامیان دولت

    با بیان اینکه جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان در انتخابات مجلس دهم لیست واحد ارائه می‌دهد، گفت: جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان با حضور 50 حزب و تشکل سیاسی کشوری و استانی تشکیل شده و جلسات هفتگی آن نیز روزهای پنجشنبه با محوریت انتخابات در تهران برگزار می‌شود.

    وی با تاکید بر اینکه محمدرضا عارف قطعا در لیست جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان جای دارد، ادامه داد: لیست جبهه قطعا متفاوت از لیست حامیان دولت خواهد بود، اگرچه ممکن است کاندیداهایی که در لیست حامیان دولت قرار دارند و اهداف‌شان با اهداف جبهه ائتلاف اعتدالیون منطبق باشد نیز در لیست این جبهه قرار گیرند.

    دبیرکل حزب مردم افزود: مانیفست و برنامه‌های انتخاباتی در جلسات برگزار شده تدوین و در حال نهایی شدن است.

    شیخیانی با تاکید بر اینکه پس از تائید کاندیداهای مجلس دهم از سوی شورای نگهبان، جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان لیست انتخاباتی خود را برای مجلس دهم ارائه می‌دهد، تصریح کرد: در این لیست اسامی اصلاح‌طلبان و اصولگرایان معتدل گنجانده می‌شود.

    دبیرکل حزب مردم درباره انتخاب سرلیست جبهه ائتلاف اعتدال‌گرایان، گفت: پس از تائید داوطلبان نمایندگی مجلس دهم از سوی شورای نگهبان سرلیست این جبهه برای انتخابات پیش‌رو معرفی می‌شود.

    منبع : جهان نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما