یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
  • شکست ناپذیری ایران در نبرد اراده‌ها

  • آتش‌سوزی جنگل «واز» ‌مازندران مهار شد

  • هشدار هواشناسی نسبت به بارش‌های گسترده و اختلال در ترددها

  • واردات ۱.۲۵ میلیون تن برنج در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴

  • عیدی ۱۰ میلیون تومانی بازنشستگان با حقوق بهمن پرداخت می‌شود

  • عنایت بخشی درگذشت

  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19345
    تاریخ انتشار: 28/دي/1394 - 11:35
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    شورای‌نگهبان‌رکورد بیشترین تاییدصلاحیت‌ تاریخ ایران را زد

    هیئت‌های نظارت شورای نگهبان با بررسی وضعیت صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۴۷۲۰ داوطلب را در حالی تائید صلاحیت کرده است که این رقم نشانگر آن است که دوره دهم شاهد بیشترین تائید و احراز صلاحیت بوده است

    شورای‌نگهبان‌رکورد بیشترین تاییدصلاحیت‌ تاریخ ایران را زد

    هیئت‌های نظارت شورای نگهبان با بررسی وضعیت صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، 4720 داوطلب را در حالی تائید صلاحیت کرده است که این رقم نشانگر آن است که دوره دهم شاهد بیشترین تائید و احراز صلاحیت بوده است به طوری که چنین رقم بالایی در تائید صلاحیت‌ها هیچ‌گانه در تاریخ ایران سابقه نداشته است.

    با توجه به تائید صلاحیت‌ها که تا این لحظه انجام شده است، باید گفت که به طور میانگین برای هر کرسی نمایندگی مجلس 16 نفر رقابت می‌کنند.

    با توجه به اعلام هیئت نظارت شورای نگهبان، تا این لحظه 3113 نفر به دلایل مختلف قانونی رد صلاحیت و 1528 نفر عدم احراز صلاحیت شده‌اند که به گفته منابع خبری مطلع و نزدیک به شورای نگهبان در صورت احراز صلاحیت آنها در مرحله بررسی شکایات، احراز صلاحیت‌‌شان اعلام خواهد شد. لذا داوطلبانی که از سوی هیئت نظارت رد یا عدم احراز صلاحیت شده اند تا 3 روز فرصت شکایت دارند.

    مهمترین تفاوت انتخابات اسفند 94 با دوره‌های قبلی انتخابات مجلس از این جهت است که در انتخابات دوره دهم بیش از 10 برابر برخی دوره‌های دیگر(دوره دوم 1590 نفر یا دوره چهارم 1276 نفر) ثبت‌نام کرده بودندو حتی دوره دهم با 12 هزار و 123 داوطلب از مجموع چهار دوره دیگر انتخابات با 8 هزار و 608 ثبت‌نام، به مراتب بیشتر است. لذا اگر مجموع ثبت‌نامی‌ها 4 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را از مجموع داوطلبانی که تنها برای انتخابات مجلس دهم ثبت‌نام کرده‌‌ند، کسر کنیم، 3 هزار و 515 داوطلب دیگر باقی می‌ماند.

    برخی فعالان برجسته حقوقی در همین زمینه به تسنیم گفتند: وقتی تعداد داوطلبان یک دوره انتخابات ده برابر یک دوره دیگر می‌شود، طبیعی است که تعداد عدم احراز صلاحیت‌ها و احراز صلاحیت شده ها هم افزایش می یابد اما جریان ضدانقلاب با بزرگنمایی تنها به تعداد عدم احراز صلاحیت‌ها تکیه می‌‌کند و هیچ اشاره ای به افزایش 62 درصدی تعداد داوطلبان نمی‌کنند.

    تعداد ثبت‌نام‌ داوطلبان در 9 دوره گذشته به شرح زیر است:
    اولین دوره انتخابات مجلس: 3هزار و 748 نفر

    دومین دوره انتخابات مجلس: هزار و 590 نفر

    سومین دوره انتخابات مجلس: هزار و 994 نفر

    چهارمین دوره انتخابات مجلس: هزار و 276 نفر

    پنجمین دوره انتخابات مجلس: 5هزار و 361

    ششمین دوره انتخابات مجلس: 6هزار و 852

    هفتمین دوره انتخابات مجلس: 8هزار و 167 نفر

    هشتمین دوره انتخابات مجلس: 7هزار و 595 نفر
    نهمین دوره انتخابات مجلس 5هزار و 382

    دهمین دوره انتخابات مجلس 12، 123 نفر

    بر اساس این گزارش، پیش‌تر برخی کارشناسان و تحلیل‌گران گفته بودند که ثبت‌نام های فله‌ای برنامه و مقدمه‌ای برای تخریب شورای نگهبان وهجمه به این نهاد است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما