چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90646
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1396 - 19:59
    سهام عدالت

    فوری/پرداخت معوقات سود سهام عدالت اغاز شد

    تسویه باقی مانده سود سهام عدالت عملکرد سال مالی ۱۳۹۵ شرکت های سرمایه پذیر مربوط به کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی از امروز آغاز شد.

    فوری/پرداخت معوقات سود سهام عدالت اغاز شد

    به نقل از ایبِنا، پیرو اعلام قبلی این سازمان مبنی بر تسویه باقی مانده سود سهام عدالت مرحله تکمیلی گروه بیستم مشمولان شامل کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی، واریز سود سهام عدالت این گروه از مشمولان از امروز به تدریج آغاز و طی روزهای کاری آینده نیز ادامه خواهد داشت.

    بر این اساس تسویه مانده سود آخرین گروه از مشمولان سهام عدالت در حالی از امروز از طریق شعب بانک های عامل و موسسات مالی «که مشمولین مزبور شماره شبا بانکی خود را از طریق آن به سامانه سهام عدالت اعلام کرده اند» به تدریج آغاز شده است که با این اتفاق تسویه سود سهام عدالت تمامی گروه های مشمول انجام خواهد شد.

    بر این اساس تعداد مشمولینی که در این مرحله به عنوان واریز مرحله تکمیلی، از سود سهام عدالت عملکرد سال مالی 1395 برخوردار شده اند حدود 9 میلیون نفر از کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی و خانوارهای این افراد هستند و همچنین مبلغ سودی که برای تسویه حساب این گروه از مشمولان سهام عدالت در نظر گرفته شده است حدودا 450 میلیارد تومان است.

    گفتنی است، تاکنون عمده تسویه سود سهام عدالت عملکرد سال مالی 1395 شرکت های  سرمایه پذیر مربوط به 19 گروه از مشمولان انجام شده است و با تسویه سود سهام عدالت کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی «به عنوان گروه بیستم از مشمولان»، با تلاشهای صورت گرفته تسویه کامل سود سهام عدالت تمامی گروه های 20 گانه مشمولان صورت خواهد گرفت.

    همچنین آن دسته از مشمولانی که پس از تسویه حساب سود سهام عدالت گروه های مربوط به خود اقدام به ثبت شماره شبای حسابی بانکی در سامانه سهام عدالت کرده اند و نیز آن دسته از مشمولانی که از این به بعد اقدام به ورود شماره شبای حساب بانکی خود در سامانه سهام عدالت می کنند، پس از تائید شماره شبای آنها و نیز پس از تسویه کامل سود سهام عدالت با تمام گروه ها، سود سهام خود را در سال آینده دریافت خواهند کرد

    منبع : اقتصاد آنلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما