پنجشنبه 30 اسفند 1403 - Thu 20 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پاسخ رهبر انقلاب به یک سؤال فراگیر؛ وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟

  • پیام نوروزی رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری برای تولید خواهد بود+عکس و فیلم

  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90415
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1396 - 13:11
    سرلشکر باقری در تودیع و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا:

    تهدیدات روز به روز وسیع‌تر و متنوع‌تر می‌شود/ در هیچ بُعدی با محدودیت مواجه نخواهیم شد

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تهدیدات روز به روز وسیع‌تر و متنوع‌تر می شود، گفت: اگر نیروی انسانی معتقد و آگاه نداشته باشیم، حتی با وجود تسلیحات روز دنیا، پیروز نخواهیم شد.

    تهدیدات روز به روز وسیع‌تر و متنوع‌تر می‌شود/ در هیچ بُعدی با محدودیت مواجه نخواهیم شد

    سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، طی سخنانی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: در نظام اسلامی روحانیت جایگاه بی بدیل و استثنایی دارد و در نیروهای مسلح بیش از همه جا این جایگاه رفیع است.

    باقری افزود: هرچه زمان می‌گذرد، نیروهای مسلح بطور جدی تر با حوادث و تهدیدات روبرو هستند و این تهدیدات روز به روز وسیع‌تر و متنوع‌تر می شود.

    وی خاطرنشان کرد: توسعه تهدیدات و تهاجمات فرهنگی روزبه روز همه اعضای نیروهای مسلح و خانواده هایشان را با خطر مواجه می‌کند.

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: جامعه از جهت سطح فکر و علایق با نسل‌های گذشته تفاوت اساسی دارد و در معرض خطرات فرهنگی قرار گرفته و این نقش روحانیت را در توسعه اعتقادات و روحیه دینی سنگین‌تر می‌کند.

    باقری گفت: دفتر عقیدتی سیاسی بیش از دو دهه توسط حجت‌الاسلام صفایی بخوبی فعالیت کرد و وضعیت اعتقادی و سیاسی نیروهای مسلح قابل مقایسه با گذشته نیست. با ورود حجت‌الاسلام سعیدی و تجربیات موفق ایشان نیز شاهد دوره جدیدی از تحول و رشد چشمگیر خواهیم بود.

    باقری در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: اگر انتظار داشته باشیم که نیروهای مسلح در نبرد سخت نابرابر مقابل دشمن بایستد و در جنگ نیمه سخت امنیتی با توطیه ها مقابله کند و چه در جنگ فرهنگی مقابل دسیسه ها ایستادگی کند، باید بدانیم ساختار و ظواهر کاری از پیش نمی‌برد.

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: با اعتقاد قلبی و نیروی انسانی آگاه در مقابل دشمنان پیروز شده‌ایم که وظیفه ارتقای روحیه عقیدتی نیروها به عهده سازمانهای عقیدتی سیاسی است.

    وی گفت: اگر نیروی انسانی معتقد و آگاه نداشته باشیم حتی با تسلیحات روز دنیا، پیروز نخواهیم شد.

    رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: در هیچ بعدی با محدودیت مواجه نخواهیم شد و مسئولیت عقیدتی سیاسی را وظیفه اول خودمان می‌دانیم تا با هماهنگی و هم افزایی با دفتر عقیدتی سیاسی کار را پیش ببریم.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما