تیم داوری دربی 86 ساعت 13:40 وارد زمین چمن ورزشگاه آزادی شد و علیرضا فغانی و همکارانش وضعیت تورهای دروازه ها و خط کشی زمین را کنترل کردند.
کری های طرفداران سرخابی در طول حضورشان در استادیوم ادامه دار است و تماشاگران مرتب علیه یکدیگر فحاشی می کنند.
حامد حدادی بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران در محل اردوی آبی پوشان حاضر شد و با مهدی رحمتی عکس یادگاری گرفت.
جایگاه خبرنگاران ورزشگاه آزادی هم مثل بازی های گذشته مملو از جمعیت است.
اکبر عباسی ملکی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در اردوی این تیم پیش از دربی حاضر شد.
هواداران تیم استقلال پرچم های بزرگی را آماده طرح موزائیکی کرده اند و پرسپولیسی ها هم با تک پرچم های سفید و قرمز قصد دارند فضای ورزشگاه را تغییر دهند. به هنگام ورود پرچم ها به ورزشگاه کری طرفداران دو تیم دوباره آغاز شد.
تعداد زیادی از طرفداران دو تیم در بیرون از ورزشگاه مانده اند و هزاران نفر با در دست داشتن بلیت نمی توانند وارد استادیوم شوند. ظرفیت ورزشگاه پر شده است.
دیدار دو تیم از ساعت 15:45 آغاز می شود.

منبع : فارس



