یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 86946
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1396 - 21:10
    سیاسی؛

    خیمه‌شب‌بازی آمریکا علیه ایران

    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها هیچ‌گاه در خیمه‌شب‌بازی‌هایشان علیه جمهوری اسلامی ایران موفق نبودند و نخواهند بود.

    خیمه‌شب‌بازی آمریکا علیه ایران

    علی اکبر ولایتی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با رد اتهامات بی اساس امریکا علیه کشورمان در خصوص مسائل یمن افزود: آنان به طور مستقیم ما را به دخالت در یمن متهم می کنند درحالی که غیرمستقیم ، شجاعت، مقاومت و از خودگذشتگی ملت یمن را انکار می کنند.
     
    وی اضافه کرد: ملت یمن با تمدنی چند هزار ساله ، ملتی ایثارگرند که در مقابل بیگانگان سال ها، دهه ها و قرن ها ایستادگی کردند و حتما تا به حال موفق شده اند ائتلاف سعودی و امارات را به شکست بکشانند ؛ به این علت ، متجاوزان به یمن ، هیچ راهی ندارند جز اینکه کشوری خارجی مانند ایران را متهم کنند.
     
    ولایتی گفت : البته اگر ما دستمان برسد که از مردم یمن حمایت انسانی کنیم دریغ نخواهیم کرد اما این اتهامات به طور غیرمستقیم انکار شجاعت و مقاومت ملت یمن است.
     
    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هشدار داد : با این ادعاها مشکلی از امریکا ، عربستان و امارات رفع نخواهد شد و اگر عربستان و امارات به سیاست غیرمعقولشان ادامه دهند یمن به باتلاقی مانند ویتنام برای امریکا تبدیل خواهد شد.
     
    وی تاکید کرد : به هر حال علیه جمهوری اسلامی ایران نمی توانند کاری جدی انجام دهند و ما به روش خود در حمایت از حرکت های مردمی آزادی بخش و اسلام خواهانه در منطقه ادامه خواهیم داد و لحظه ای در این مسیر تردید نخواهیم کرد.
     
    سفرای کشورهای عضو شورای امنیت امروز در ادامه سیاست‌های ایران‌هراسانه دولت امریکا با سفر به واشنگتن در مهمانی ناهار ترامپ حضور می یابند و قرار است نیکی هیلی نماینده امریکا در سازمان ملل آنچه را که به‌ ادعای وی قطعات موشک‌های منتقل‌ شده از ایران به یمن است به این دیپلمات‌ها نشان دهد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما