جمعه 16 آبان 1404 - Fri 07 Nov 2025
  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 86840
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1396 - 11:19
    بین الملل؛

    پس از محو داعش، «پرچم سفیدها» وارد میدان شدند/ اعلام موجودیت گروه تروریستی جدید در عراق+تصاویر و نقشه میدانی

    در دو ماه گذشته این گروه تروریستی با شلیک خمپاره، بخش‌هایی از مناطق روستایی حومه منطقه «طوزخورماتو» را هدف قرار داد که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از شهروندان عراقی شده است.

     پس از محو داعش، «پرچم سفیدها» وارد میدان شدند/ اعلام موجودیت گروه تروریستی جدید در عراق+تصاویر و نقشه میدانی

    پس از ۳ سال نبرد سنگین و پایان کار گروه تروریسی داعش در عراق، حالا صداهایی از کوه های کرکوک و اربیل شنیده می شود که باز هم برای ملت عراق رجز خوانی می‌کند و  بوی خون و جنایت می دهد.

    به نام «پرچم سفیدها» در عراق معروف شده اند و ترسی ندارند که خود را سفیانی معرفی کرده اند؛ به عربی «رایات البیضا» خوانده می‌شوند و حالا پس از شکست گروه تروریستی داعش برای نیروهای جبهه مقاومت عراق خط و نشان می‌کشند.

    در کوه های «داقوق» در حد فاصل کرکوک و اربیل اعلام موجودیت کرده اند؛ براساس اعلام منابع میدانی این گروه تروریستی جدید حداقل هزار و ۳۰۰ نفر نیرو دارد که بیشتر از عناصر تروریستی شکست خورده و فراری از عراق و سوریه تشکیل شده است.

    در این گروه تروریستی فقط عناصر سابق داعش و جبهه النصره حضور ندارند و گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب کُرد از جمله «پژاک، حزب کارگران و...» که تحت حمایت جریان بارزانی هستند هم دیده می شوند.

    فرماندهی اجماع سرکرده های گروه های تروریستی شکست خورده و عناصر فراری آنان که حالا تحت عنوان «پرچم سفیدها» در عراق گرد هم آمده اند را شخصی به نام  «المنصوری» یدک می‌کشد که پیشتر خود یک فرمانده میدانی بوده است.

    گروه تروریستی تحت فرمان «المنصوری» به تجهیزات سبک و سنگین نظامی مجهز است و از تمام عناصر تکفیری شکست خورده خواسته که برای انتقام از نیروهای بسیج مردمی به پرچم سفیدها ملحق شوند.



        یک منبع میدانی در گفت وگو از آمادگی نیروهای بسیج مردمی و ارتش عراق برای مقابله با این گروه تروریستی خبر داد و گفت: نیروهای عراقی تروریست های جنایت کار داعش را از نقشه عراق محو کردند و به تروریست های اجاره ای جدید هم اجازه خودنمایی نمی‌دهد.

    وی با بیان این که نیروهای عراقی به شدت با گروه تروریستی موسوم به «پرچم سفیدها» مقابله خواهند کرد و واکنش قاطع نشان می دهند، افزود: براساس اطلاعات به دست آمده، تعدادی از عناصر تروریستی موسوم به پرچم سفیدها در ارتفاعات حومه منطقه «طوزخورماتو» حضور دارند.

    به گزارش مشرق، در دو ماه گذشته این گروه تروریستی با شلیک خمپاره، بخش هایی از مناطق روستایی حومه منطقه «طوزخورماتو» را هدف قرار داد که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از شهروندان عراقی شده است.

    در حال حاضر، نیروهای بسیج مردمی در روستاهای که احتمال حمله گروه تروریستی «پرچم سفیدها» به آنان وجود دارد، مستقر شده اند تا از هرگونه جنایت علیه شهروندان بی گناه عراقی جلوگیری کنند تا جنایت های تلخ داعش در سال ۲۰۱۴ تکرار نشود.

    در روزهای گذشته، نیروهای بسیج مردمی گروهی از تروریست های موسوم به پرچم سفیدها را رصد کردند و در عملیات های دقیق با آتش توپخانه هدف قرار دادند. در این حملات خسارت زیادی به تروریست ها وارد آمد اما آماری از  تلفات آنان وجود ندارد.

    گروه تروریستی موسوم به «پرچم سفیدها» در حال حاضر نقش یک کمربند امنیتی را برای جریان بارزانی ایفا می کنند اما با شروع عملیات نیروهای عراقی در حومه منطقه «طوزخورماتو» اجازه خودنمایی به این گروه تروریستی داده نمی شود.

    به گزارش مشرق، گروه تروریستی موسوم به پرچم سفیدها تمرکز خود را بر ایجاد تفرقه و درگیری های مذهبی معطوف کرده و در همین راستا تلاش می کند برخی مناطق را به اشغال خود درآورد اما به سد محکم نیروهای بسیج مردمی در حومه منطقه طوزخورماتو برخورد کرده‌اند.

    منبع : مشرق

    نظرات بینندگان
    نظرات شما