شنبه 27 بهمن 1403 - Sat 15 Feb 2025
بانک مسکن جوانان
  • راه‌حل، صدای واحد و ایستادن

  • ازدواج دانشجویی اعیاد شعبانیه و پیروزی انقلاب دانشگاه افسری امام حسین (ع)

  • ترامپ ترجیح می‌دهد مسائل دیرینه واشنگتن با تهران را از طریق مذاکره حل کند/اگر ایران مایل به توافق نباشد و به زودی اقدام نکند، تا ابد منتظر نمی‌مانیم

  • خبر آمد، خبری در راه است

  • جنگنده F-۱۴ چه ویژگی دارد/شکار کرکس با «سجیل» در آسمان ایران

  • ناامیدی نتانیاهو از کاخ سفید/ ترامپ و دستیارانش به نخست وزیر اسرائیل گفتند که فعلا قصد حمله نظامی علیه تهران را ندارند

  • رفع فیلترینگ تلگرام و یوتیوب در دستور کار شورای عالی فضای مجازی

  • ۲۲ بهمن امسال یک قیام مردمی بود/ قدرت دفاعی ایران امروز زبانزد است/پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد+ عکس و فیلم

  • ترامپ کوتاه می‌آید؟!

  • قطره دریاست اگر با دریاست

  • سرمربی موقت استقلال به کار خود در این تیم ادامه می‌دهد.

  • دومین تقابل پس از سه بازی/فروزان دوباره به استقلال رسید! (عکس)

  • پزشکیان: ما را از شهادت نترسانید

  • حضور آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن+عکس

  • کلام رهبری برای ما فصل‌الخطاب است/ به آمریکا می‌گویم اگر اهل مذاکره‌ای چرا این غلط‌ها را کردی/ همزمان با پیام گفتگو، توطئه علیه ایران امضا می‌کند

  • راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳

  • حضورحماسی ووحدت بخش مردم درجشن انقلاب

  • نماهنگ «ملّت متّحد» به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم

  • مردم در سردترین روز سال به میدان آمدند /مردم پایتخت آماده خلق حماسه‌ای دیگر+عکس و فیلم

  • پیام تبریک به مدیر جدید ایران خودرو

  • بانک مسکن جوانان
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84662
    تاریخ انتشار: 20/دي/1396 - 10:49
    اخبار کوتاه

    تانکر نفت ایرانی تا یک ماه دیگر خواهد سوخت

    وزارت شیلات کره جنوبی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تانکر سانحه دیده ایرانی حامل یک میلیون بشکه نفت در دریای چین حداقل دو هفته تا یک ماه دیگر بسوزد.

    تانکر نفت ایرانی تا یک ماه دیگر خواهد سوخت

    وزارت اقیانوس‌ها و شیلات کره جنوبی اعلام کرد: تانکر نفت سانحه‌دیده ایران در دریای شرق چین احتمال دارد تا یک ماه دیگر بسوزد. چهارمین روز است که تانکر ایرانی که با کشتی حامل غلات در دریای چین تصادف کرده بود همچنان می‌سوزد.

    بر اساس گزارش رویترز، در میان نگرانی‌ها از انفجار و غرق شدن دهها قایق نجات در حالی با بادهای بسیار شدید و امواج خروشان در مساحتی 3100 کیلومتر مربع برای نجات 31 خدمه و کنترل آتش دست و پنجه می‌کنند.

    پارک‌سونگ‌دونگ مقام مسئول در وزارت شیلات کره جنوبی اعلام کرد: «ما معتقد هستیم که شعله‌های آتش حداقل برای دو هفته یا یک ماه دیگر ادامه خواهد یافت پیش از این نگرانی‌ها درباره انفجار و غرق شدن نفتکش بود.

    این مقام رسمی وزارت شیلات کره جنوبی اعلام کرد: آنچه ما را نگران ساخته این است که در طول این ماه احتمال دارد اگر این محموله نفتی غرق شود آبهای ما را آلوده می‌کند.

    تانکر سانچی با کشتی CF کریستال حامل غلات که از آمریکا به مقصد چین می‌آمد 4 روز پیش در دریای چین تصادف کرد.

    سانچی حامل 136 هزار تن میعانات گازی (نفت فوق سبک) بود که بسیار قابلیت اشتعال دارد، این محموله معادل یک میلیون بشکه و به ارزش 60 میلیون دلار بود.

    دولت چین اواخر روز سه‌شنبه اعلام کرد که نشتی گسترده‌ای در این تانکر نفتی دیده نمی‌شود و میعانات گازی زمانی که در معرض هوا قرار می‌گیرد بسیار سریع تبخیر می‌شود و وضعیت سوختن آن باعث می‌شود که مواد آلوده‌کننده‌ای از خود برجای نگذارد.

    مقام رسمی وزارتخانه با بیان اینکه این احتمال وجود دارد به محض برخورد تانکر نفت با کشتی حامل غلات انفجار صورت گرفته است، گفت: احتمالاً کمتر از یک درصد مواد آلوده‌کننده بر آب جاری شود. تنها نگرانی از این بابت است که در صورت غرق شدن این کشتی آب دریا را آلوده کند.

    پارک اعلام کرد: از آنجایی که فاصله این تانکر با کره جنوبی صد کیلومتر است بعید به نظر می‌رسد که نفت این کشتی به سمت سواحل این کشور جریان یابد.

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما