چهارشنبه 21 آبان 1404 - Wed 12 Nov 2025
  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • بازدید مردم از نمایشگاه هوافضا سپاه پاسداران

  • جناب مرعشی، این عرصه جولانگه شما نیست!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84547
    تاریخ انتشار: 19/دي/1396 - 13:34
    اقتصادی

    وعده ایجاد ۱ میلیون شغل در سال۹۷

    رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت قصد دارد در سال ۹۷ با سرمایه‌گذاری ۳۲۷ هزار میلیارد تومانی یک میلیون و ۳۳ هزار شغل ایجاد کند.

    وعده ایجاد ۱ میلیون شغل در سال۹۷

     محمدباقر نوبخت در نشست خبری که در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد با بیان اینکه در برنامه دولت در زمان انتخابات و همچنین برنامه مکتوب ارائه شده به مجلس در زمان رای اعتماد، اشتغال یک اولویت اساسی بود گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که ایجاد اشتغال بدون سرمایه‌گذاری امکان‌پذیر نیست.

    وی گفت: دولت قصد دارد در سال 97 با سرمایه‌گذاری 327 هزار میلیارد تومانی یک میلیون و 33 هزار شغل ایجاد کند.

    وی با اشاره به سرمایه‌گذاری 73 هزار میلیارد تومانی در بخش تولید و اشتغال گفت: بر این اساس منابع حاصل از بودجه عمومی 17 هزار و 400 میلیارد تومان، منابع صندوق توسعه 15 هزار میلیارد تومان، منابع بانکی 35 هزار میلیارد تومان و مانده اعتبار مربوط به قانون حمایت از اشتغال روستایی 6 هزار میلیارد تومان خواهد بود.

    نوبخت همچنین با اشاره به منابع 254 هزار میلیارد تومانی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های عمرانی گفت: در این بخش منابع عمومی در نظر گرفته شده 60 هزار میلیارد تومان، منابع اختصاصی 13.3 هزار میلیارد تومان، مشارکت بخش خصوصی و تسهیلات صندوق توسعه ملی و بانکی 53 هزار میلیارد تومان، آبهای مرزی 3 هزار میلیارد تومان و منابع حاصل از سرمایه گذاری شرکت‌های دولتی 124.5 هزار میلیارد تومان خواهد بود.

    به گفته نوبخت سال گذشته از منابع بانکی 17 هزار و 900 میلیارد تومان به 24 هزار واحد خصوصی تسهیلات ارائه شده که منجر به رشد سرمایه‌گذاری 7.1 درصدی و رشد اقتصادی دو رقمی بر اساس آمار بانک مرکزی در مرکز آمار ایران شده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما