جمعه 24 بهمن 1404 - Fri 13 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83595
    تاریخ انتشار: 11/دي/1396 - 16:43
    بین الملل

    عملیات ارتش توییتری سعودی در کمک به آشوب‌های خیابانی +تصاویر

    حجم بالای توییت توسط کاربران سعودی بدون اینکه زبان فارسی هم بلد باشند، شبیه یک اقدام خودجوش نیست و نشانه‌های یک سازماندهی سایبری را دارد.

     عملیات ارتش توییتری سعودی در کمک به آشوب‌های خیابانی +تصاویر

    برپایی تجمعات خیابانی مختلف در انتقاد به مسائل اقتصادی در چند شهر ایران که اکنون چند روزی است از مسیر اصلی خود خارج و توسط عده‌ای به اغتشاش تبدیل شده است، از طریق ابزارهای متعدد ارتباطی مانند تلگرام، اینستاگرام و توییتر تبلیغ می‌شوند.

    بعد از تلگرام، توییتر یکی از ابزارهای اصلی برای دعوت از مردم به تظاهرات و ایجاد اغتشاش در شهرهای مختلف بوده و آمار توییتر نشان می‌دهد که از مجموع توییت‌ها با هشتگ تظاهرات_سراسری فقط «۲۶ درصد» از داخل ایران منتشر شده و «۷۴ درصد» از خارج از ایران توییت شده است. جالب اینجاست که با جست‌وجوی کلمه «ایران» در این شبکه نتایج جست‌وجو، توییت‌هایی به زبان عربی است و در لابه‌لای هزاران توییت عربی منتشر شده از حساب‌های کاربرانی در عربستان سعودی، حتی می‌توان توییتی به زبان فارسی (در موارد با اشکالات نگارشی جدی) نیز پیدا کرد! ۳۵ درصد توییت‌ها در این رابطه هم به زبان عربی بوده و شبکه‌های عرب زبان وابسته به دولت سعودی هم به طور گسترده و با هدف ترغیب مردم به حضور در این اغتشاشات بخش مهمی از گزارشات خود را به تحولات ایران اختصاص داده‌اند. نمونه‌های زیر  فقط تعدادی از توییت‌های کاربران سعودی است که به نظر می‌رسد به شکل سازمان‌یافته و در قالبی مشابه آنچه به عنوان ارتش سایبری شناخته می‌شود، مشغول به توییت کردن علیه امنیت مردم ایران و دخالت در مسائل داخلی کشور هستند. البته با وجود فیلتر بودن توییتر، کاربران ایرانی حاضر در این رسانه اجتماعی، پاسخ این کاربران را می‌دهند.

    این حجم از توییت توسط کاربران عربستان سعودی بدون اینکه زبان فارسی هم بلد باشند، در حدی که توانستند به ترند شدن هشتگ‌های مختلف مربوط با اغتشاشات از جمله تظاهرات_سراسری کمک کنند، شبیه یک اقدام خودجوش نیست و به احتمال زیاد این حرکت یکپارچه سایبری، از سازماندهی برخوردار باشد

     

     

     

     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما