جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83391
    تاریخ انتشار: 10/دي/1396 - 12:02
    وبگردی؛

    اشاعه وحشی گری توسط آمد نیوز

    کانال تلگرامی آمد نیوز تلاش کرد با اشاعه وحشی‌گری و خشونت اغتشاش‌گران را به درگیری با نیرو های امنیتی بکشاند.

    اشاعه وحشی گری توسط آمد نیوز

    کانال معاند آمد نیوز پس از اشاعه خشونت و دعوت از مردم برای به آشوب کشیدن خیابان‌ها توسط موسس تلگرام بسته شد. آمدنیوز از روزهای گذشته سعی داشت با خط‌دهی به اغتشاش‌گران هدف تجمع مردمی نه به گرانی را تغییر دهد و شرایط را به سمت آشوب و هرج و مرج در کشور ببرد. این رسانه با وقاحت تمام تصاویری از آتش زدن عکس شهدا توسط اغتشاش‌گران منتشر کرد و به آنها آموزش ساخت کوکتل مولوتوف داد تا با نیرو های امنیتی درگیر شوند و امنیت ملی را خدشه‌دار کنند.در همین رابطه پاول دوروف موسس تلگرام پس از تذکر وزیر ارتباطات به دلیل اشاعه خشونت این کانال را فیلتر کرد.

    پاول دوروف با انتشار توییتی نوشت:

    یک کانال تلگرامی (آمدنیوز) آموزش استفاده از کوکتل مولوتوف را به مخاطبانش آغاز کرده بود و به دلیل مقررات ما درباره «عدم دعوت به خشونت» معلق شد.

    مراقب باشید، اینها خطوطی هستند که نباید از آنها عبور کرد.


    جریان ضد انقلاب تلاش کرد با کمک بوقچی‌های رسانه‌ای خود به خصوص آمد نیوز در سالگرد حماسه نه دی حضور مردم را به حاشیه ببرد. این جریان به کمک منافقین داخلی تظاهرات مسالمت آمیز مردم را به آشوب کشید و فضای تجمع را ملتهب کرد.

    آمد نیوز که در مدت فعالیت خود به دلیل انتشار اسناد کذب و ساختگی به جاعل نیوز معروف شده بود، سعی داشت با احساسی کردن فضا و انتشار اخبار کذب از سراسر کشور وحدت ملت ایران را برهم زند و از آب گل آلود برای اربابان خبیث خود ماهی بگیرد.

     

     



    اغتشاش‌گران تحت حمایت آمد نیوز و دیگر رسانه‌های معاند اقدام به تخریب اموال عمومی و آتش زدن سطل آشغال‌ها کردند. تصویر زیر بخشی از اشاعه خشونت آمد نیوز است که از اغتشاش‌گران می خواهد به برخی مراکز هجوم بیاورند و اموال عمومی مردم را تخریب کنند. آمد نیوز قصد دارد به اغتشاش‌گران خط‌دهی کند تا به صدا و سیما و سازمان بسیج دانشجویی حمله کنند.


    رذالت این رسانه تا آنجاست که فیلمی از به آتش کشیدن پرچم کشورمان توسط اغتشاش گران را منتشر می کند؛ پرچمی که نام "الله" بر روی آن حک شده است.

    نکته جالب و طنز تلخ ماجرا دفاع کشورهای غربی و استکباری از اقدامات خلاف امنیت ملی توسط اغتشاش‌گران و ناآرامی‌ها در کشورمان است.کار به جایی رسیده است که منافقین و سرکرده شان مریم رجوی که دستشان به خون 17000 نفر از مردم کشورمان آلوده است، از اغتشاش‌ها حمایت می‌کنند.

     موضع‌گیری آمد نیوز به طور کامل مطابق با خواست ضد انقلاب و دولت‌های معاند غربی و سعودی هاست. در این شرایط،  فیلترینگ آمد نیوز می تواند گامی رو به جلو برای وحدت مردم و جلوگیری از وحشی‌گری اغتشاش گران و منافقان داخلی باشد.

     



     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما