جمعه 23 آبان 1404 - Fri 14 Nov 2025
  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 82212
    تاریخ انتشار: 30/آذر/1396 - 19:11
    بین الملل

    طرح مالیاتی ترامپ ناپلئونی تصویب شد

    طرح مالیاتی ترامپ در مجلس سنای آمریکا ناپلئونی رأی آورد.

    طرح مالیاتی ترامپ ناپلئونی تصویب شد

    سنای آمریکا طرح مالیاتی ترامپ را با ۵۱ رأی مثبت جمهوری خواهان در مقابل ۴۹ رأی منفی تصویب کرد.
     
    در این رأی‌گیری همه دمکرات‌ها و باب کورکر جمهوری‌خواه به این مصوبه رأی دادند اما با اختلاف دو رأی تصویب شد.
     
    پیش از این مجلس نمایندگان آمریکا هم با ۲۲۷ رأی موافق در برابر ۲۰۳ رأی مخالف، تصویب و برای بررسی به مجلس سنا ارسال کرده بود.
     
    اگرچه جمهوری خواهان معتقدند این لایحه مالیاتی موجب افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد مشاغل و نیز دستمزد کارگران می‌شود، اما منتقدان این لایحه معتقد هستند که اجرای این طرح باعث افزایش بدهی کشور خواهد شد.
     
    منتقدان می‌گویند این لایحه بدهی آمریکا را حداقل به یک تریلیون دلار طی ۱۰ سال آینده افزایش خواهد داد.
     
    کارسن برکس از مؤسسه بانکی اینگ هم با نگاه انتقادی به این طرح می‌گوید: در آن رد پای سیاست‌های اشتباه ریگان دیده می‌شود که آن زمان معتقد بود کاهش مالیات موجب افزایش درآمد خواهد شد، اما چنین نشد و اکنون هم این سؤال مطرح است که طرح مالیات ترامپ می‌تواند سال آینده افزایش درآمدها را سبب شود؟
     
    پیش از این هم کارشناسان متعددی لایحه مالیاتی ترامپ را زیر سؤال برده و آن را در جهت افزایش شکاف طبقاتی و حمایت از ثروتمندان و شرکت‌های بزرگ می‌دانستند. آنها معتقد بودند اجرای این طرح حمایت بیشتر از شرکت‌های بزرگ خود ترامپ است.
     
    در این میان پائول کراگمن اقتصاددان و برنده جایزه نوبل معتقد است که اجرای این طرح هیچ نفعی برای کارگران نخواهد داشت.
     
    وی می‌گوید: طرح مالیاتی ترامپ اگر اجرا شود، حداقل طی ۵ سال آینده هیچ سودی از آن به بخش کارگری نمی‌رسد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما