پنجشنبه 04 ارديبهشت 1404 - Thu 24 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 78662
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1396 - 13:01
    رهبر در دیدار شرکت‌کنندگان اجلاس محبان اهل‌بیت(ع):

    وحدت امت اسلامی اوجب واجبات است

    شرکت‌کنندگان در اجلاس محبان اهل بیت(ع) صبح امروز با حضرت آیت الله خامنه ای دیدار کردند.

    وحدت امت اسلامی اوجب واجبات است

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری،شرکت‌کنندگان در اجلاس جهانی «محبان اهل بیت (ع) و مسئله تکفیری‌ها»، صبح امروز (پنجشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

    محورهای سخنان رهبر انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:


    *حب اهل‌بیت مخصوص شیعیان نیست؛ همچنان‌که وجود پیامبر اسلام وسیله‌ی وحدت بین مسلمین است،‌ محبت اهل‌بیت هم می‌تواند عامل وحدت باشد و امروز دنیای اسلام به این محبت و همدلی به‌شدت نیازمند است.


    *امروز پیکر دنیای اسلام به‌شدت زخم‌خورده است و دشمنان اسلام توانسته‌اند با ایجاد جنگ و اختلاف، دنیای اسلام را فشل کنند و دشمن آن را در حاشیه‌ی امن نگهدارند. در غرب آسیا رژیم صهیونیستی در امنیت به سر ببرد و آن‌وقت مسلمانان به جان هم بیفتند.


    *با کمال تأسف باید قبول کنیم در درون امت اسلامی کسانی هستند که همان کاری که آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهد، انجام می‌دهند. در یک چنین شرایطی وحدت امت اسلامی اوجب واجبات است.

    *امروز مسئله‌ی فلسطین، مسئله‌ی اول دنیای اسلام است؛ چون کشوری اسلامی است که غصب شده و به جایگاهی برای اخلال در امنیت کشورهای منطقه تبدیل شده است. باید با این غده‌ی سرطانی [رژیم صهیونیستی] مبارزه کرد.

    *کسی در کسوت مفتی دین، فتوا بدهد که مبارزه با صهیونیست حرام است و جایز نیست! این فاجعه است. کسانی در دنیای اسلام این‌جور برخلاف مصالح اسلام عمل می‌کنند و برخلاف نص صریح قرآن «أشداء بینهم و رحماء علی الکفار» هستند.


    *امیدواریم روزی برسد که فلسطین به مردم فلسطین برگردد. آن روز، روز جشن و عید دنیای اسلام و ضربه‌ی واقعی به پیکره‌ی استکبار خواهد بود و آن روز فراخواهد رسید.

    *قریب ۴۰ سال است از تشکیل جمهوری اسلامی می‌گذرد و از روز اول، آمریکا با ما دشمنی کرده است؛ توطئه و تحریم و حمله‌ی نظامی و هر چه توانستند کردند. اما علی‌رغم میل آن‌ها، ما به‌طور پیوسته پیشرفت کردیم.

    *امروز جمهوری اسلامی نسبت به ۳۵ سال پیش قابل مقایسه نیست. آن‌ها خواستند ما را از بین ببرند اما خداوند متعال ما را تقویت کرد و ما در منتهای قدرت، حرفمان را صریح می‌زنیم؛ هر جا هم به حضور ما احتیاج باشد، کمک می‌کنیم و آن را صریح می‌گوییم و از گفتنش ابایی نداریم. ما در مواجهه با دنیای کفر ملاحظه‌ی هیچ‌کس را نمی‌کنیم.

    منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

    نظرات بینندگان
    نظرات شما