جمعه 20 تير 1404 - Fri 11 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 72564
    تاریخ انتشار: 16/مهر/1396 - 18:15
    بین الملل

    داعش وجود سرطانی دارد/ آمریکا مانع جنگ علیه داعش می‏ شود/ مشکل آمریکا با ایران، هسته ای نیست

    دبیرکل حزب الله لبنان در مراسم گرامیداشت هفتمین روز شهادت ۲ نفر از فرماندهان و رزمندگان مقاومت سخنرانی کرده و در آن اعلام کرد که آنها در جنگی که باید تا ریشه کن شدن داعش ادامه داشته باشد، به شهادت رسیدند.

    داعش وجود سرطانی دارد/ آمریکا مانع جنگ علیه داعش می‏ شود/ مشکل آمریکا با ایران، هسته ای نیست

    «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله امروز در مراسم هفتمین روز شهادت «علی هادی العاشق» و «محمد حسن ناصرالدین» دو تن از رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان که در منطقه «العین» در بقاع شمالی برگزار شد، سخنرانی کرده است.
     
    وی در ابتدای سخنرانی خود شهادت دو رزمنده حزب الله را به خانواده آنها تسلیت و تهنئت گفت و سپس شخصیت و صفات اخلاقی دو شهید را که در ایام سوگواری محرم در سوریه به شهادت رسیدند، تشریح کرد.
     
    سید حسن نصرالله گفت: محمد حسن ناصرالدین ۲۰ سال داشت که به شهادت رسید و از دوران کودکی به دین و جهاد پایبند بود.
     
    وی افزود: در ده‎ها شهید مقاومت ما جوانانی است که در خانواده های خود تنها فرزند هستند، هر چند ما موافق این نیستیم که جوانی که تنها فرزند خانواده خود است، بدون اجازه والدین به جبهه‎های جهاد برود.، اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چه عاملی باعث می شود که این فرزندان اعم از بزرگ و کوچک به جبهه های جنگ بروند و شهید شوند؟
     
    دبیرکل حزب الله لبنان درباره شهید علی الهادی العاشق معروف به «حاج عباس» گفته که وی یکی از فرماندهان عملیات آزادسازی اول جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ بود. حاج عباس در جنگ‎‌های جهادی از فرماندهای اصلی حزب الله و همچنین یکی از فرماندهان عملیات پیروزی آزادسازی دوم لبنان بود.
     
    سید حسن نصرالله تاکید کرد که حاج عباس در جنگ مقابل تروریسم تکفیری در همه میادین از عملیات «القصیر گرفته تا جنگ اخیر جردود عرسال و نبرد القلمون» حضور داشت.
     
    سید مقاومت لبنان گفت: حضور مستقیم حاج عباس در خط مقدم میدان جنگ از مهمترین ویژگی‎های وی است. وی در پیوستن به جبهه درگیری در هر جنگی تردید نمی کرد.
     
    دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: نباید داعش رها شود، زیرا این گروه تکفیری وجود سرطانی هستند که برای بازگشت به لبنان برنامه ریزی می کند. اگر داعش باقی بماند، این بدین معناست که مجداد حمله خواهد کرد زیرا یکی از برنامه‌های گروه تروریستی تکفیری داعش همین است.
     
    سید حسن نصرالله با بیان اینکه داعش وجود سرطانی در منطقه دارد گفت: این گروه تروریستی تکفیری تنها در بخشی از دیرالروز از جمله المیادین و البوکمال حضور دارند.
     
    وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌‎ها مانع جنگ علیه داعش می شوند، افزود: نیروی هوایی آمریکا در برخی از مناطق سوری به ارتش سوریه و متحدان آن اجازه پیشروی نمی دهد.
     
    دبیرکل حزب الله لبنان خاطر نشان کرد که آمریکا طولانی شدن عمر داعش را خواستار است و اگر دولت و ملت عراق نبود، جنگ علیه داعش سال‎ها طول می‎کشید. نصرالله افزود: ماموریت داعش تخریب لبنان، سوریه، عراق و نابودی ارتش ها و ملت ها است.
     
    سید حسن نصرالله اعلام کرد که آمریکا پایان داعش در جرود العین، راس بعلبک، القاع را نمی خواهد، بلکه برای پایان جنگ علیه داعش فشار وارد کردند.
     
    نصرالله اظهار داشت که آنچه در منطقه رخ می دهد، سناریوی آمریکایی سعودی است و یقینا این سناریو در عراق و لبنان شکست خورد و در آستانه شکست در سوریه قرار دارد.
     
    دبیرکل حزب الله تصریح کرد: مشکل آمریکا با ایران مساله هسته ای نیست، بلکه مشکل آمریکا با ایران خنثی کردن طرح آمریکایی سعودی در منطقه است. ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‎ای نبوده و این برچسبی بوده که آمریکا و غرب از ابتدا به ایران زده‎اند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما