جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 72501
    تاریخ انتشار: 16/مهر/1396 - 12:08
    دادستان کل کشور:

    قوه قضائیه زیر بار جعلیاتی که آبشخور آن در آمریکا است نمی‌رود/ با هر مهره قوی که برخورد می‌کنیم انگ سیاسی می‌زنند

    دادستان کل کشور گفت: قوه قضائیه با اقتدار ایستاده و هرگز زیر بار دروغ‌ها و جعلیاتی که می‌دانیم آبشخور آن در آمریکا و صهیونیسم و برخی کشورهای اروپایی است، نمی‌رود.

    قوه قضائیه زیر بار جعلیاتی که آبشخور آن در آمریکا است نمی‌رود/ با هر مهره قوی که برخورد می‌کنیم انگ سیاسی می‌زنند

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در همایش سراسری پلیس پیشگیری ناجا و مؤسسات حفاظتی و مراقبتی (انتظام) در دانشگاه علوم انتظامی امین ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و شهدای ناجا اظهار کرد: امیدوارم حلقه ارتباط بین مردم و نیروی انتظامی در این هفته تقویت شود.


    وی افزود: یکی از بزرگترین نعمت‌هایی که خداوند متعال به یک ملت ارزانی می‌دارد، نعمت امنیت است. امنیت جزء نعمت‌هایی است که انسان همیشه به آن توجه ندارد.
    منتظری ادامه داد: اگر امنیت در کشور و شهر و محله و منزل نباشد، هیچ چیز در جای خود نخواهد بود و کسی از زندگی لذت نمی‌برد. ما در اطراف کشورمان، ناامنی حاکم بر کشورهایی مثل عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان و میانمار را شاهد هستیم.

    دادستان کل کشور ادامه داد: در جامعه اگر امنیت نباشد، مردم در مصیبت و بلا می‌افتند. اقتصاد مرهون بودن امنیت است. پیشرفت یک جامعه در عرصه‌های مختلف مرهون وجود امنیت است.
    وی افزود: در مجموع هر لذت و خوشی و پیشرفتی در هر عرصه‌ای، مرهون بودن امنیت و داشتن یک فضای امن است. امروز به لطف پروردگار متعال و با عنایت حضرت ولی‌الله اعظم و رهبرهای رهبر ارزشمند انقلاب و تلاش نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی از این نعمت بزرگ برخورداریم.


    منتظری تأکید کرد: همه اقشار مردم اگر قدر این نعمت بزرگ را بدانیم، خداوند آن را برای ما مستمر خواهد کرد. اگر ناسپاس باشیم، کفران نعمت الهی است. این امنیت، مرهون خون شهدا در شهرها و مرزها و میدان‌های جنگ و دفاع مقدس و دفاع از امنیت کشور است.
    وی گفت: عزیزانی همچون شهید حججی که به فرموده رهبر انقلاب نمادی برای خانواده شهدا و ملت شد، در دفاع از حملات و تهاجمات دشمن به شهادت رسیدند که باید قدر بدانیم اما متأسفانه از این فضای امن استفاده کامل نمی‌شود و فضای نامناسب با نظام جمهوری اسلامی را به دست خودمان فراهم می‌کنیم و این به ضرر ما تمام می‌شود.


    وی ادامه داد: خداوند متعال با هیچ کس تعارف و خویشاوندی ندارد؛ خداوند می‌فرماید «نزاع و اختلاف و ایجاد شکاف در جامعه آسیب بزرگی است.» اگر جامعه‌ای دچار این آسیب شود، فشل می‌شود و قدرت خود را از دست می دهد.
    دادستان کل کشور اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی برابر استکبار جهانی ایستاده و عوامل استکبار در مقابل جمهوری اسلامی صف آرایی کردن و صراحتاً هم می‌گویند که به دنبال براندازی هستند و اینجاست که تکالیف ما سنگین تر می‌شود و باید همدلی و هم افزایی خود را حفظ کنیم.


    وی گفت: چرا باید شاهد باشیم که عده‌ای به دنبال تضعیف قوای مقننه، مجریه و قضائیه باشند؟ در زندگی‌های خصوصی هر کسی مشکلاتی وجود دارد. مشکلات خصوصی را که این طرف و آن طرف جار نمی‌زنند. اگر ما در درون خود مشکل داریم نباید اجازه بدهیم دشمن سوءاستفاده کند. آیا تضعیف قوه قضائیه به نفع نظام است؟
    منتظری تصریح کرد: دشمن این پروژه را از مدت‌ها قبل کلید زده و به دنبال تضعیف نهادهایی است که برابر کج روی‌ها ایستاده است. الان 38 سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد. شما تاریخچه عملکرد قوه قضائیه را ملاحظه کنید قطعاً آسیب‌هایی بوده اما مجموعه قوه قضائیه از روز پیروزی انقلاب تاکنون برابر فتنه منافقان، فتنه گروه‌ها و فتنه 88 ایستاده است.


    وی ادامه داد: استراتژی دشمن تضعیف قدرت‌های اطلاعاتی و قضایی است و می‌خواهند اعتماد مردم را از قوه قضائیه سلب کنند. برنامه دارند چهره قوه قضائیه و نهادهای همسو را منکوب کنند و اعتماد مردم را بگیرند.
    وی افزود: وقتی که در یک فضای بسیار گسترده با جعل و دروغ و تزویر و سندسازی، یک نسبت بسیار سؤال برانگیز به رئیس قوه قضائیه می دهند، دنبال چه هستند؟ در حالیکه تمام مسئولان امنیتی و اطلاعاتی گفته‌اند این دروغ است.
    دادستان کل کشور تأکید کرد: یکی از رسالت‌های قوه قضاییه برخورد با عوامل نفوذ در دستگاه‌هاست و قطعاً عوامل نفوذ بیکار نمی‌شوند و از این فضای یله و رها استفاده می‌کنند تا اقتدار نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و قوه قضائیه را تضعیف کنند.


    وی اذعان داشت: قوه قضائیه با اقتدار ایستاده و هرگز زیر بار دروغ‌ها و جعلیات که می‌دانیم آبشخور آن در آمریکا و صهیونیسم و برخی کشورهای اروپایی است،‌ نمی‌رود.
    چهار روز دیگر که اینها از حیث استفاده افتادند مثل دستمال کاغذی مچاله دور می‌اندازد کما اینکه با شاه و صدام این کار را کردند. ملت ایران به حول قوه الهی و با رهبرهای داهیانه رهبری و حضور نیروها در بخ‌ های مختلف، همه این امواج پوشالی را از بین می‌برند و هرگز تسلیم این حرکت‌های بچگانه و مذبوحانه نمی‌شود چون دروغ نمی‌تواند دوام داشته باشد و اینها مانند کف روی آب هستند و دوام ندارد.


    وی ادامه داد: قوه قضائیه برخی توقات با نامهربانی در داخل مواجه می‌شود. اگر وظیفه قوه قضائیه برخورد با مجرمان است و اگر به وظیفه خود عمل می‌کند، باید تقدیر شود یا تضعیف؟ تضعیف قوه قضائیه به نفع مردم و کشور نیست و وظیفه قوه قضائیه اجرای عدالت است. البته ضعف‌ها و آسیب‌هایی داریم اما این دلیل نمی‌شود قوه قضائیه را تضعیف کنیم.


    وی گفت: با هر مهره قوی و جریانی که یک مقدار ریشه سیاسی دارد، وقتی برخورد می‌شود، انگ سیاسی می‌زنند. قوه قضائیه وقتی با معاون رئیس جمهور سابق برخورد کرد گفتند سیاسی است. با نزدیکان رئیس جمهور گذشته برخورد شد، باز هم گفتند سیاسی است. با نزدیکان دولت فعلی برخورد می‌شود باز هم انگ سیاسی زده می‌شود در حالیکه اینطور نیست.


    دادستان کل کشور تصریح کرد: قوه قضائیه از بیان محتویات پرونده‌ها منع قانونی و اخلاقی دارد. اگر همه حرف‌ها را بیان کنیم، دشمنان هم دسترسی پیدا می‌کنند و این چه کاری است که آسیب‌های خود را روی میز بگذاریم تا دشمن مطلع شود؟ اسناد و مدارک در همه پرونده‌هایی که اشاره کلی کردم موجود است؛ چه پرونده‌های گذشته و چه پرونده‌های اخیر.


    وی در پایان گفت: فکر می‌کنند انگ برخورد سیاسی بزنند قوه قضائیه عقب می‌نشیند در حالیکه این طور نیست. قوه قضائیه اگر بخواهد کوتاه بیاید این برخوردها چه اثری دارد؟

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما