یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز

  • محکومیت در کمیته تعیین وضعیت استقلال و ذوب آهن

  • توان دفاعی قابل مذاکره نیست+عکس و فیلم

  • طبیعت در غیاب انسان چه اتفاقی می‌افتد؟ /عکس

  • دستور دلاری به وزارت نفت برای تامین ارز کالاهای اساسی

  • برچسب‌زنی به جمهوری اسلامی با کارنامه پهلوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 61862
    تاریخ انتشار: 10/تير/1396 - 09:23
    اخبار کوتاه

    آمریکا شیخ قبیله بزرگ سوریه را کشت

    یکی از بزرگان عشیره «الولده العامر» از بزرگ‌ترین قبایل سوریه درحمله هوایی اخیر ائتلاف بین المللی مدعی مبارزه با داعش کشته شد.

    آمریکا شیخ قبیله بزرگ سوریه را کشت

    به نقل از پایگاه شام تایمز، فعالان سوری گفتند که یک هواپیمای بدون سرنشین، خودروی شیخ علی عبدالعلی الجشعم را هنگام کمک رسانی به کودکان مجروح با موشک هدایت شونده، هدف قرار داد.

    براساس این گزارش، این حمله چند روز بعد از فوت «حسنه الحج محمد العروده» همسر شیخ علی عبدالعلی در حمله موشکی جنگنده های ائتلاف بین المللی به منزلش در رقه در سوریه روی داد.

    «الجشعم» که سال ۱۹۵۴ دربخش الجرنیه از توابع روستای السلام درحومه رقه متولد شد، وابسته به قبیله الوالده العامر است واز سال ۱۹۶۸ و پس از گرفتن مدرک مرکز کشاورزی در شهر رقه سکونت گزید.

    «حسام الجشعم» پسر شیخ علی عبدالعلی الجشعم به «زمان الوصل» گفت که پدرش دو دوره نماینده استان الرقه در مجلس سوریه و نیز نماینده جمهوری عربی سوریه در پارلمان اروپا و کشورهای حوزه مدیترانه بوده است ولی بازنشسته شد وبا شروع بحران سوریه، ترجیح داد که خانه نشین شود.

    وی ادامه داد که جنگنده های آمریکایی هفته گذشته به منزل خانواده اش در شهر رقه حمله کردند که مادرش براثر آن حمله  کشته شد و پدرش از آن جان به دربرد.

    سه روز بعد، منطقه محل سکونت وی به نام «الحدیقه البیضا» از سوی جنگنده های ائتلاف هدف حمله قرار گرفت و در این حمله، شمار زیادی از کودکان مجروح شدند و پدرش با خودرو به کمک آن ها رفت و بعد از بازگشت از بیمارستان خودرویش درمنطقه مساکن الصحه با هواپیمای بدون سرنشین هدف قرار گرفت.

    منبع : العالم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما