چهارشنبه 19 آذر 1404 - Wed 10 Dec 2025
  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51698
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1395 - 17:17
    باشگاه پرسپولیس:

    شوک خبری از راه روهایی پرسپولیس:اخراج ناگهانی بازیکن جنجالی سرخ پوش ازباشگاه/امیدوارم اخراج بازیکن جنجالی تسویه حساب شخصی نباشد/دومین بازیکن اخراجی پرسپولیس توسط برانکولورفت

    بازیکن سابق پرسپولیس امیدوار است که با توجه به وضعیت تیم، سرمربی کروات با تدبیر بیشتری در مورد ماجرای رامین رضاییان تصمیم گیری کند.

    شوک خبری از راه روهایی پرسپولیس:اخراج ناگهانی بازیکن جنجالی سرخ پوش ازباشگاه/امیدوارم اخراج بازیکن جنجالی تسویه حساب شخصی نباشد/دومین بازیکن اخراجی پرسپولیس توسط برانکولورفت

     بهروز رهبری فرد در خصوص تنبیه انضباطی برانکو ایوانکوویچ برای ملی پوش پرسپولیس اظهار داشت: «اخراج رامین رضاییان اتفاق ناخوشایند و تلخی بود. اگر بازیکنی دچار مسایل انضباطی شده، قطعا می بایستی که سرمربی تیم در موردش تصمیم گیری کند و من در این مورد صحبتی ندارم. اما اگر ماجرا به غیر از این است، امیدوارم که دوستان منافع و شرایط پرسپولیس را در نظر داشته باشند.»

     

    وی در ادامه افزود: «خیلی ها می گویند که اخراج رامین به خاطر مسایل دیگری است. حتی از زبان اعضای هیات مدیره می شنویم که بحث جاسوسی و انگ های اینچنینی مطرح است. اینکه بخواهیم بگوییم بازیکنی در اندازه های رامین رضاییان جاسوس بوده، فقط یک شوخی است. نکته دیگر اینکه پرسپولیس موضوع و داستانی ندارد که رامین رضاییان و یا هر کس دیگری بخواهند جاسوسی آن را بکنند.»

     

    رهبری فرد در ادامه گفت: «خیلی ها می گویند که اخراج رضاییان یک تسویه حساب شخصی است و من امیدوارم که با توجه به وضعیت پرسپولیس و خواسته هواداران، برانکو با تدبیر بیشتری در مورد این موضوع رفتار کند.»

     

    رهبری فرد همچنین تصریح کرد: «در زمان ما هم اتفاق های اینچنینی می افتاد. نه تنها در پرسپولیس بلکه در هر تیم دیگری چنین چیزهایی به وجود می آید و این خوب نیست که به خاطر هر اتفاق و هر مساله ای بخواهیم در این شرایط بحرانی بازیکنانمان را از دست بدهیم. شاید اگر علی پروین مربی پرسپولیس بود، با درایت و رفاقت بهتری برخورد می کرد تا این مسایل ختم به خیر شود.»

     

    رهبری فرد در مورد بازی سه شنبه شب پرسپولیس در مقابل الریان چنین گفت: «به نظر من پرسپولیس در لحظاتی تیم برتر میدان بود و حتی این شانس را داشت که برنده بازی با الریان باشد. من برای برانکو احترام خاصی قائلم و معتقدم که او می تواند پرسپولیس را قهرمان کند، اما وضعیت این بازی به گونه ای بود که با چند جابجایی و تعویض، می شد نتایج بهتری گرفت. من فکر می کنم پرسپولیس می توانست به راحتی الریان را شکست دهد و ما به راحتی سه امتیاز این بازی را از دست دادیم. به هر حال امیدوارم که در بازی برگشت پرسپولیس بتواند در حضور تماشاگران خودی الریان را شکست دهد و انتقام بازی دیشب را بگیرد.»

    منبع : هوادار

    نظرات بینندگان
    نظرات شما