یکشنبه 25 خرداد 1404 - Sun 15 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51390
    تاریخ انتشار: 24/اسفند/1395 - 12:00
    تهیه‌کننده برنامه «کلاه‌قرمزی»:

    کذب بودن خبر پخش کلاه قرمزی در نوروز ۹۶

    حمیدمدرسی طی یادداشتی خبر پخش کلاه قرمزی در نوروز ۹۶ را کذب محض دانست.

    کذب بودن خبر پخش کلاه قرمزی در نوروز ۹۶

    حمید مدرسی تهیه‌کننده برنامه «کلاه قرمزی» طی یادداشتی پخش این مجموعه را در نوروز 96 کذب محض دانسته است.

     

    در ادامه یادداشت حمید مدرسی آمده است:


    «احتراماً پیرو خبر منتشر شده به نقل از مدیران ارشد شبکه 2 سیما و اعلام برنامه کلاه قرمزی با جزئیات توسط  مدیر محترم شبکه 2 سیما جناب آقای جعفری جلوه مبنی بر پخش کلاه قرمزی نوروز 96 در ساعت 20 و اعلام رفع مشکلات این مجموعه بدین وسیله اعلام می نمایم.

     

     (خبر پخش کلاه قرمزی در نوروز 96 کذب محض است.)

     

    خبر انتشار یافته از طرف شبکه 2 سیما بجز خوراک رسانه ای و درست شدن حاشیه ها چیز دیگری بدنبال نخواهد داشت و در زمین دشمن بازی کردن را بیاد می آورد.

     

    عدم پخش برنامه موفق و پربیننده ای مثل کلاه قرمزی عرصه را برای برنامه های نوروزی شبکه های ماهواره ای غیر مجاز مثل جم در نوروز 96 مهیا می سازد که مغایر سیاست های هجوم فرهنگی کشور می باشد و از سوی دیگر با کمترین محاسبه در آمد 15 برابر بودجه این پروژه از طریق جذب تیزر توسط اداره کل بازرگانی محروم می ماند و در این شرایط اعلام پخش برنامه توسط مدیر شبکه و خبر آن از آنتن سیما و رسانه ها به مردم سوال های بزرگی از جمله هرگونه عواقب معنوی ومادی برنامه برای سیما و سازندگان را طرح می کند که اینجانب جوابگوی آن نخواهم بود.

     

    قطعاً در این مقطع زمانی حل و فصل مشکلات این پروژه در تأمین بودجه و دیگر موارد گذشته قطعاً در اراده و نیت مدیر محترم شبکه 2 سیما نمی باشد.

     

    چه بسا نظریه ایشان موجبات زیر سوال بردن تعهدات و قراردادهای قبلی مدیران محترم وقت سیما و از سوی دیگر از دست رفتن هرگونه ذوق و انگیزه ای را در تکمیل و کمک به انجام این مجموعه عقیم می گذارد .

     

    برنامه تولید شده امثال کلاه قرمزی بی شک یکی از بهترین برنامه های تولیدی از لحاظ کیفی و محتوائی می باشد و در شروع پیش تولید متأسفانه تجربه تلخ از دست دادن یکی از بهترین های خود در هنر عروسک گردانی را داشتیم ، زنده یاد دنیا فنی زاده که هنوز از یادها نرفته است . دنیا فنی زاده از میان ما رفت ولی هنوز عروسکش کلاه قرمزی به یادش زنده است و زنده خواهد ماند . یادش گرامی باد .

     

    به نظر این حقیر تنها شانس رسیدن پروژه به آنتن سیما ، ورود فوری شخص ریاست مجترم سازمان و یا معاونت محترم سیما به حل و فصل مشکلات این پروژه شاید در ظرف روز و ساعت آینده راه گشا باشد .
    در غیر اینصورت عملاً پخش مجموعه کلاه قرمزی 96 همچنان منتفی خواهد بود.

     

    اینجانب به نمایندگی از پروژه و میلیون ها مشتاق و هوادار این مجموعه و هنرنمایی گروهی 100 نفره از هنرمندان بنام این عرصه تقاضا دارم در صورت ارزشمند بودن این پروژه و احترام به مخاطبین میلیونی و هواداران آن با ورود خود در این لحظات آخر مردم و بخصوص بچه های این مرز و بوم را از دیدن این برنامه مفرح محروم ننمایند .

     

    با تشکر
    حمید مدرسی تهیه کننده»

    منبع : خبرگزاری دانشجو

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما