یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز

  • محکومیت در کمیته تعیین وضعیت استقلال و ذوب آهن

  • توان دفاعی قابل مذاکره نیست+عکس و فیلم

  • طبیعت در غیاب انسان چه اتفاقی می‌افتد؟ /عکس

  • دستور دلاری به وزارت نفت برای تامین ارز کالاهای اساسی

  • برچسب‌زنی به جمهوری اسلامی با کارنامه پهلوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50937
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1395 - 09:56
    محمدرضایی

    قبول نکردن مسئولیت ستاد روحانی در کردستان

    محمدرضایی با بیان "مسئولیت ستاد «روحانی» در کردستان را قبول نمی‌کنیم" گفت: اُفت محبوبیت و ریزش آراى روحانى بین اقوام مختلف حتمى است.

    قبول نکردن مسئولیت ستاد روحانی در کردستان

     با بیان اینکه اُفت محبوبیت و ریزش آراى آقای روحانى بین اقوام مختلف به‌ویژه آذرى‌ها، کردها، لرها، بلوچ، اعراب، خراسانى، مازنى و گیلکى حتمى است، گفت: دولت در این ماه‌ها با ترتیب دادن سفرهاى استانى سعى در جبران دارد، اما باید بداند تکرار وعده‌هاى زمین‌مانده نوعى توهین به شعور مردم تلقى و با واکنش قهرآمیز مواجه خواهد شد.

    محمدرضایی با بیان اینکه برخی افراد که در نشست 12 خرداد 92 آقای روحانى با فعالان و نمایندگان اقوام و اقلیت‌ها براى مذاکره  و جلب حمایت حضور داشتند، در سال 96 از آقای روحانی حمایت نخواهند کرد، اظهار داشت: در آن نشست شخصیت‌‌های حامی حقوق اقوام مانند رئوف قادرى، عبدالله سهرابى، اقبال محمدى، آئین‌پرست، دولتى از طرف مجمع نمایندگان ادوار و از طرف آقای روحانی هم یونسى، علوى و حسین فریدون شرکت داشتند، اما تا این لحظه هیچ کدام از حاضرین در آن نشست براى حمایت از دکتر روحانى در سال آینده اعلام آمادگى نکرده‌اند.

    وی افزود: دست‌اندرکاران ستاد انتخابات آقای روحانى در حال رایزنى براى جذب مجدد آنان به هر قیمتى هستند، اما بعید مى‌دانم خلاف اراده موکلین سابق‌شان عمل کنند و خود نیز  بارها منتقد رفتار دولت روحانى شده‌اند.

    رئیس ستاد مشترک انتخاباتى اقوام ایرانى حامی روحانی در سال 92 با بیان اینکه اعتبارات استان کردستان در مقایسه با استان‌هاى برخوردارترى چون کرمان و سمنان افزایش نداشته، اظهار داشت: به‌اعتراف خود دولتمردان بسیارى از شاخص‌هاى اعتبارى کردستان نرخ پایین‌ترى از میانگین کشورى داشته است. نرخ بالا و بى‌سابقه مشارکت مردم در استان‌هاى مرزى و اقوام‌نشین حول همان تعهدات روحانى به اقوام بود. مردم کردستان به عهد خود وفا کردند و رأى دادند، اما دولت به آن عمل نکرد.

    عضو شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار خاطرنشان کرد: اخیراً دولت با تدوین منشورى تحت عنوان «حقوق شهروندى» در آستانه انتخابات قصد فریب افکار عمومى را داشت، در حالى که همه مى‌دانیم مندرجات این منشور تکرار و یا تلفیقى از قوانین جارى کشور است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما