پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • کیم جونگ اون دخترش را جانشین خود می‌کند

  • اروپایی‌ها بچه هستند، باید بزرگ شوند

  • عذرخواهی گلشیفته فراهانی با دیکتاتوری مجازی و بحران آزادی بیان

  • بیانیه حماس درباره دیدار هیئت ارشد آن با علی لاریجانی در دوحه

  • آمریکا و ایران درباره توافق هسته‌ای انعطاف نشان می‌دهند

  • احتمالا ذخایر اورانیوم ایران در تاسیسات آسیب دیده است

  • عملیاتی شدن هواپیمای فالکون ۲۰۰۰ پس از ۱۳ سال زمین‌گیری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50929
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1395 - 09:39
    ارتش سوریه

    کشف شهر زیرزمینی تکفیری‌ها در سوریه +عکس

    فرمانده عملیات نظامی ارتش سوریه گفت : شما با چشمان خود استحکامات مهندسی و اتاق‌های ایجاد شده در زیر زمین را که دشمن تکفیری برای شلیک موشک و خمپاره به نیروهای مسلح سوریه استفاده می‌کرد، مشاهده کردید.

    کشف شهر زیرزمینی تکفیری‌ها در سوریه +عکس

     نیروهای ارتش سوریه پس از آزادسازی منطقه استراتژیک «الخفسه» که دستگاه‌های پمپاژ آب در این منطقه، آب شرب بیش از پنج میلیون شهروند در استان حلب را تامین می‌کند، به کرانه رودخانه فرات رسیدند.

    نیروهای ارتش سوریه در جریان  عملیات خود تعداد زیادی تونل و استحکاماتی را کشف کردند که تروریست‌ها برای حملات موشکی و خمپاره‌ای خود مورد  استفاده قرار می‌دادند، ارتش سوریه طی عملیات اخیر خود توانسته است بیش از ۱۲۵۰ کیلومتر مربع را از لوث تروریست‌های تکفیری پاکسازی کند.

    فرمانده عملیات نظامی ارتش سوریه در حومه شرقی حلب گفت : عملیات ارتش و نیروهای مسلح با مشارکت نیروهای پشتیبان در تاریخ ۲۵ ژانویه سال جاری میلادی آغاز شد و شما با چشمان خود استحکامات مهندسی و اتاق‌های ایجاد شده در زیر زمین را که دشمن تکفیری برای شلیک موشک و خمپاره به نیروهای مسلح سوریه استفاده می‌کرد، مشاهده کردید.

    وی افزود : ارتش و نیروهای مسلح سوریه طی این عملیات بیش از ۱۱۵ روستا و شهرک را در جبهه‌ای به طول ۲۰ کیلومتر و عمق حداقل ۶۵ کیلومتر آزاد کردند، مساحت مناطق آزاد شده از سوی نیروهای شجاع سوری و همپیمانان حداقل ۱۲۵۰ کیلومتر مربع است.

    فرمانده عملیات ارتش سوریه خاطر نشان کرد : دشمن در اقدامات جنگی خود بر ضد نیروهای مسلح ما از انواع وسایل بمب‌گذاری شده استفاده کرد، ‌به طوری که بیش از ۵۰ وسیله بمب‌گذاری شده را مورد استفاده قرار داد که تعداد زیادی از آنها منهدم شد، دشمن همچنین از عوامل تروریستی انتحاری علیه نیروهای ارتش سوریه استفاده کرد.

    یک افسر میدانی دیگر هم گفت : شما در جریان تمام استحکاماتی که گروه‌های تروریستی مسلح ایجاد کرده بودند اعم از خندق و تونل و اتاق‌های زیر زمینی قرار گرفتید، دشمن در جریان حملات خود تعداد زیادی خودروی بمب‌گذاری شده را مورد استفاده قرار داد، دشمن خانه‌ها و خودروها را بمب‌گذاری کرد، البته بیشتر این وسایل بمب‌گذاری شده منفجر و بسیاری هم خنثی شد.

    این افسر میدانی تاکید کرد : ما فرزندان این وطن با خداوند و میهن و آقای رئیس جمهور عهد می‌بندیم که آمادگی کامل خود را تا نابودی این گروه‌های تروریستی مسلح و پاکسازی میهن از لوث تروریسم حفظ کنیم.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما